Julafton 2008 i Branäs.

Så var då ytterligare en dag avklarad häruppe i Branäs, och inte vilken dag som helst, utan självaste julafton. Har varit duktig och jobbat från 7.40-15.30 så jag missade nästan hela Kalle Anka men shit happens. Så länge jag missar Tjuren Ferdinand så är jag lycklig och glad. Jaja, dagen har varit ytterst intressant, har varit alltifrån godisutdelare till låtsassjuksköterska (en snubbe hade brutit benet) och som grädden på toppet av moset så åkte jag och Elin ner till Tolde och gav honom julmat. Han har nämligen fått influensan... Karl-Bertil Jonsson-eloge till moi och Elin tycker jag. Jaja, det var min dag. Vill också tacka alla människor för julklappar och jul-sms som jag fått från alla nära och kära.

God jul!


Nyvaken?!

Japp, såhär såg jag alltså ut idag före jag åkte till backen, fullt påklädd (utan jackan..) visst är jag sannslöst snygg osminkad och nyvaken? Vem vill inte vakna med mig?

GUUUUUUUUUUUUUUUUTEN MORGEN ALLESAMMEN!

OhoÅhå vilken härlig dag!

Vaknade runt någon tid imorse, drog till backen och åkte skidor med Olle i förmiddags. Helt störtroligt var det, iallafall till en början då vi åkte stenfort nedför den enda långa röda backen som var öppen idag. Det blåste något så in i h-vete på toppen så vi körde nere i dalen ett tag. Sen skulle vi ta sista åket (Olle skulle börja jobba...) så vi tog gondolen upp och självklart så stannade den på grund av den starka vinden = vi satt fast ca 30 meter över marken. I förtio-fuckin-fem minuter! Haha, dagens roligaste konversation där jag fick påminna honom om vad som hände på kickoffen i fredags. Stabilt Olle! Mycket! Jaja, sen skulle vi ut på toppen där vinden tog tag i mig och jag trillade på Olle, sen när skidorna skulle på så blåste de bort, vilket resulterade i att jag fick sitta på skidorna och sätta på mig dem samtidigt! Årets humor liksom! 27 sekundmeter är inte att leka med. Efter skidåkandet drog jag hem och hämtade Elin för att köra till Sysslebäck och handla, och självklart glömde jag köpa hälften av sakerna som jag behövde. Men alkohol fixades iafl, det är huvudsaken här i ödemarken. Mina däck fick pumpas, igen, så nu får jag fixa nya sådana också. Skiten också! Jaja, nu är jag iafl hemma och ligger i soffan och ska ligga här hela dagen, för jag börjar ju så tidigt som 12 imorgon bitti.

Haha, groteskt stor haka på denna bilden, men dålig vinkel, skyller på det...

Baking scones!

Japp, Frida har börjat att baka nu. Bakar litelite scones som jag hoppas blir bra, vi har bara låglaktosmjölk och flytande margarin, men jag hoppas att det går ändå! Har även gjort första dagen på jobbet, vilket betyder lots of ob till moi. Gott det! I övrigt fick jag av snökedjorna utan några problem denna gången, känner mig nästan gammal, typ tjugo år eller något. Och jag är faktist glad över att jag klarar migsjälv. Imorgon ska jag in till Syssle på morgonen för att pumpa däcken på bilen och handla lite vanilg mjölk, peppar och vanliga tråkiga hushållssaker, typ kyckling. Är inte så van vid att storhandla, men det skall ändras nu.

Kick-off

Ja, igår var det alltså dags för årets säsongarkickoff här i Branäs. Helt sjukt roligt, gratis dricka och gott sällskap. Hände som vanligt en massa knepigt som jag inte skriver här, men jag vaknade iafl upp i min egen säng klockan halvtio i morse, helt av migsjälv. Är jag inte duktig såsäg? Sov i åtta timmar och drack somvanligt vatten för att slippa bakfylla, vilket jag lyckades med denna gången också! Jobbar inte idag men imorgon jobbar jag 7-14.30 och sen blir det förhoppningsvis skidåkning på kvällen. På måndag är det skidåkning hela dagen som gäller, har lovat att åka med killarna lite snabbare än vanligt. Detta kommer att bli en GRYM vinter!

Mina händer efter det lilla dilemmat med snökedjorna!

En meckarbild på moi!

Jag lovade ju en bild som Denise tog på mig när jag meckade under min bild igår pga att jag hade köttat mig med snökedjorna. Somsagt, detta resulterade i att Elin, Denise och Tolde fick vänta på mig och agera ficklampsbärare för annars skulle jag aldrig klara mig. Tack för hjälpen!

Japp, där under bilen ligger jag och lyser med min lilla ficklampa, och Tolde hjälper mig att dra i kedjan från andra hållet. Men gick gjorde det! Idag har jag jobbat med godis hela dagen. Först fick jag diska godislådor, sen montera ihop ett helt Parrotsställ (ja, Tolde klarade det inte själv, så jag fick rycka in) sen fyllde vi på naturgodis och vanligt godis. Det var hela dagen, förövrigt så har det börjat töa så det är ishalka nästintill överallt. Men sånt händer. Har faktist inte halkat idag, även om jag ibland var väldigt nära ex antal gånger.

Nu på kvällen har jag lagat en massa mat och sett till att fylla upp kylen med lite färdiglagad mat. Imorgon blir det sittning och sen kickoff på jobbet. Roligt roligt, däremot så vet jag inte om jag vågar ha kjol på mig, även om jag vill. Längtar till de höga klackarna som jag alltid har på mig i Göteborg.

En fin, hal och meckig dag.

Ja, idag har jag alltså meckat, halkat runt med bilen och hart nikotinkrig i butiken. Wild and crazy so to say. Bildbevis finns faktist, helsnygga bilder på mig under en bil i slask, på mig med sketna händer och bilder på mig i gårdagens outfit. Dock har jag tappat bort sladden så det går inte. Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon ska jag upp till Ladan och rensa lite etc.

Mina in-pist skidor!

Ser ni här över i bloggen, visst är de snygga? Någon dag får ni se mig i en film i backen, det är inte helt fel. Har dock inte provat dem än, men de har nästan samma radie som mina offpistskidor och hoppskidor. Nu ska jag snart nana, det har varit en lång dag men sånt händer. Trivs finfint i butiken, känns som att jag kan sakerna nu. Imorgon ska jag försöka köra utan snökedjorna igen.

Första dagen!


Idag var första hela adgen i Branäs, och jag trivs sjukligt bra. Kan man göra annat? Jagmenar, snö, sol, lagom kyla, god mat, gott sällskap etc. Enda smolket i bägaren är att jag blev 20 minuter sen till första dagen på jobbet, men jag fick iallafall på mina snökedjor. Lite surt bara att fastna i en snödriva när man har haft körkort i under tre veckor. Jaja, arbetskamraterna är urtrevliga, Elin är hur goo som helst och allt flyter på. Imorgon börjar jag inte förän klockan 13.00 normal svensk tid. Finfint! Och vet ni vad? Vi får allt utgånget godis=MYCKET GODIS!

Och ja, jag ser uttråkad ut, men det är pga festen igår, klippningen etc.

BRANÄS!

Nu är jag alltså framme i Dalby, nära Branäs, någonstans i norra Värmland. Ett helt underbart ställe, och det första jag gjorde när jag kom hit var att packa in alla mina saker, duscha, äta mat med min supergoa roomie Elin och sen drog vi ner till grannarna. Våran granne ovenför kom ner också, ytterligare en go tjej. Idag börjar jag jobba klockan två, och bra är väl det, för festen igår var lite småvild, och nej, jag blev inte full. Däremot blev jag toppad i håret, klippt mellan fingrarna etc. Inte så farligt, det gjör inte ont, det är snyggt etc. Oroa er inte! Och det var av misstag, ajuste, och sen var det någon som groggade ner min fläta, och sög på den. Hmmmm, namnet nämns inte pga att han kan ta skada av det. (Sponstrad snowboardåkare, Elin :P)

Jaja, iallafall, vaknade för någon timma sen, börjar inte förän klockan två så jag tar det lite lugnt. Kollade ut genom fönstret och detta är vad jag ser:

Utsikt över backarna och allt, och ja, Gräddhyllan är helt underbar!

Nu ska jag dricka the och ha det bra... Mysigt här i snön.

Flytt om åtta timmar.

Snart går flyttlasset upp till Branäs, nu ska jag sova!

Paris dans ma coeur!

Oui, oui, je parle francais, mais ma grammaire est tres mauvais... Ja, alla dagar längtar jag tillbaka till Paris, älskar den staden något så oerhört mycket. I sommar blir det dock inte Paris, utan Rom istället för en turné. Ska också till Asien nästa vinter antagligen. Paris kanske nästa sommar, får se lite vart livet tar mig.

Såhär kan man väl sammanfatta de två fina dagarna som jag var ensam i paris: Starbuckskaffe, promenader utför floden och en massa shopping på Sephora och en massa andra varuhus. Och ja, min franska grammatik är inte den bästa, men folk förstår mig och jag förstår allt de säger.

2 dagar kvar till Branäs.

Skofetich!


Världens bästa roomie!


Dessa skor vinns nu hos HM på rea, 129 spänn paret, och jag och min roomie har beställt likadana par, bara för att leka lite småtvillingar nästan. Och för att vi har lite lika stil... Och hon har VISAkort så jag slipper betala den nedra postförskottsavgiften. Snällt va? Fast hon har mindre fötter än vad jag har.
Tack Elin! Vi kommer slå kilklackarna i taket!

3 (snart två) dagar kvar till Branäs.

Kill-önskelista.

Japp, årets kill-önskelista. Nu ska alltså samtliga mina vänner finna denna karl åt mig, annars blir jag mycket arg och ledsen. Ungefär iallafall... Jag har några småkrav:

Ålder: Mellan 20 - 25 ungefär, inte yngre än jag...
Längd: Mellan 180-200 cm lång, pga att jag blir fruktansvärt lång i klackar.
Intressen: Musik, skidåkning, resor, och allt detdär andra som jag brukar göra.
Egenskaper: Humoristisk, snäll, sarkastisk och ironisk.

Utseendet spelar väl egentligen inten större roll, huvudsaken är att han har en käklinje som denna:

Eller så kan ni helt enkelt bara ge mig någon random kille med snygg mage och tredagarsstubb, och halvlångt hår, eller rakat... Spelar ingen egentlig roll.

3 dagar kvar till Branäs.

Bara nästan tre dagar kvar...

Ett liten tid för vi måste fara... ja, precis så är det för mig idag, det är ytterst få dagar kvar tills jag flyttar nu! Känns i magen och jag städar och packar för glatta livet. Och imorgon är det tandläkarn och allting så att jag förhoppningsvis får koll på min tandställning för sista gången, eh, eller det som var tandställningen, för nu har jag ingen längre.

4 dagar kvar till Branäs.

Gretchen Bleiler

En av mina stora idoler, vars kropp jag nästan har fixat nu efter några år av bantande etc. Bara lite muskler kvar, men det fixar jag i vinter. Och ja, detta ska jag ha på mig på hawaiifesten i Branäs, fast i blått.

Och i övrigt så är hon en av världens bästa snowboardåkare, både kvinnliga och manliga! Fast hon är nästan 20 cm kortare än vad jag är, men ascool ändå!

Hon har iofs lite bredare vader än vad jag har... gott det!

5 dagar kvar till Branäs.

Amelie från Montmartre


Do I need to say more?
Världens underbaraste film, jag älskar den!

Happy monday!

Lika roligt som förut, om inte roligare efter att ha läst detta. Kul skämt!
Det första man läser på en måndagsmorgon är att en som har samma diagnos som jag inte får adoptera pga att hon är ensamstående. Finfint besked såhär på morgonen. Men iofs så förstår jag, för inget barn ska egentligen växa upp utan två föräldrar (oavsett kön...) så den aspekten förstår jag, men kul att hon inte kan få barn pga sjukdomen. Men jag har sagt till migsjälv att jag kan få barn, ska tänka positivt!

6 dagar kvar till Branäs.

Nytt nagellack!

Japp, detta är ett fint minne som jag har från igår är att jag skickar ett massmms där det står "lets supa" med denna bilden på. Och den egentliga orsaken är att alla ska se mitt nagellack!

Och nej, jag är inte full alls på denna bilden, seriöst!

7 dagar kvar till Branäs.

Nyvaken!

Godmorgon alla! Nu har även jag vaknat efter en lång och hård sömn, minns bara att jag drömde om en känd skidåkare, det var ju väldigt roligt. Nu på morgonen minns jag väldigt mycket, iallafall med hjälp av min snygga lårkaka och ett fint blåmärke på armen. Ibland är det jobbigt för mig att bli 185 med mina klackar, för jag kommer inte under bordet med ben etc, jättejobbigt ibland. Jaja, en fin lårkaka...

8 dagar kvar till Branäs.

Full och fin!

Eller nej, jag är inte så himla full, men lullig. Nu ska jag sova som en stock!
Bilder kommer imorgon, hade en toppenkväll med några av mina närmaste vänner!

8 dagar till Branäs!

Bitter-Idol-Alice

Kolla denna artikeln, Alice är så sjukt bitter. Kastar skit över Janet som är en sjukt bra sångare, och trust me, I know, hon gick i klassen under mig. Janet har haft skivkontrakt länge med Sony BMG och bara för att hon byter bolag så är Alice bitter över det. Så dåligt, och glöm att jag låter pappa rösta på Alice ikväll. För hon skulle åkt ut för länge sedan, och är tråkig i personligheten. Så det så!

19-årsfesten!

Eftersom jag igår, efter typ några månader med min nya telefon, kom på hur man för över bilder från mobilen till datorn så gjorde jag nu det igår.  Ni får se några väl valda, resten finns på facebook!

Vid närmare postar jag bara en bild, resten är, hur ska man säga, alltför berusade och alkoholinfluerade. Men kul hade vi, och btw, den svarta shotten är min, killarna dricker bara tjejgrejjer!

10 dagar kvar till Branäs.

IKEA idag!

Somsagt så drog jag, Thim och Henke till Ikea för att köpa saker till våra respektiva nya lägenheter/stugor/chateaun för att köpa roliga saker. Hur roligt som helst med många skratt!

Kolla vad "glad" jag ser ut! Haha, mina kinesögon är i farten igen!

11 dagar kvar till Branäs.


Stressad.

Jag är så sjukt sannslöst stressad att det inte finns ord, jag måste tänka på att jag måste andas lite då och då. Känns som att jag springer omkring i en dimma, jag gråter lite, kastar lite skräp, försöker slappna av och kanske sova om nätterna, men jag klarar det inte. Är så stressad! Önskar att jag hade någon som bara kunde ge mig en kram och lugna ner mig lite. Om jag någon gång i livet skulle få en panikattack så skulle det vara nu... har totalpanik, och inte på låtsas, utan på riktigt!  Nej, nu ska jag ta mig tid att baka med min yngsta syster, för jag orkade inte åka till IKEA idag, det blir på onsdag med Thim och Henrik. Nu ska jag torka paniktårarna och försöka andas lite till!

13 dagar till Branäs.


RSS 2.0