Äta upp mig?

JEEEEEEEEEEEEEEEESUS, just nu luktar jag så jäkla gott att jag snart biter migsjälv i armen. Visst, jag älskar mina Dior- och Versaceparfymer, men Britney Spears parfym luktar också sjukligt gott. Me like!

Angelina Jolie?


Sådär... Här är alltså min nya hårfärg... Någon sa igår att jag såg ut som Angelina Jolie (vilket jag inte håller med om...) men jag blev glad ändå. Så nu vågar jag visa mig på kort. Jag kan kanske lära mig att leva såhär nu. Förresten, grattis till andraplatsen i nordiska mästerskapen Erik!

Inflyttningsfest

Ikväll hade Solle inflyttningsfest i hans nya lägenhet. Svinfin lägenhet och god öl. Jippie! Drack dock bara en pga inspelning och konsert imorgon... lite får man allt hålla i sig! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan nana! Puss

En känsla...

Har en känsla av att någon har blockat mig på msn. Sant???

Smal?


Ingen aning... jag är väl ngnstans mellan fet och smal...

Rödtott

Blonderingen blev sådär, så nu är man rödtott. Men jag trivs bättre i det än i brunt.... Bloggtorka väntar!

Aldrig mer brunett!

Nu är jag brunett, och jag klarar fan inte längre. Nu SKA jag gå tillbaka till blondin igen. Får ångesten Allan med stort A av att vara brunett. Känns som att jag har en stor jävla dammtuss på huvudet. Så jävla fult (på mig...) Börjar snart att gråta supermycket. Helvete vad fult det är! Ikväll färgar jag tillbaka det till min blonda nyans. Ska föralltid vara blondin, oavsett hur mycket sexigare killar tycker att brunt hår är. Nu ska jag bli illblond igen. Och ska alltid vara det! Fyfan för att känna sig superful. Och ja, jag vet att detta kommer att hämma min psykiska förmåga att tänka smart, men vad betyder smarthet när man är snygg??? INGENTING! Det kommer alltid att vara "hellre snygg än smart" i mitt liv!
 
[ BILD BORTTAGEN PGA FUL HÅRFÄRG OCH RINGAR UNDER ÖGONEN]

Fyfan, förstår ni vad jag menar? Helvetes jävla asfult! Jag SER ju tom deprimerad ut, även om jag har precis samma min som jag har på de flesta kort som jag har på mig när jag är blond. Tillbaka till det blonda NU!



Fan!

Frölunda drog precis fjärde raka förlusten denna säsongen. Rackarns! Och jag har gråtit några timmar över diverse saker. Skjuter iallafall upp Stockholmsresan i framtiden... hoppas komma upp i oktober, men man vet aldrig med jobb, skivinspelningar, födelsedagar etc. Skivan spelas in under två superintensiva dagar mot slutet. Förhoppningsvis hör ni låtarna på radion om ett tag. Nu ska jag dra och nana i tio timmar för att bli frisk.

Easy, breezy, beautiful, Covergirl!


Japp, ibland är det bra att ha en fader som gillar att shoppa (ni har väl fortfarande inte glömt att vi tjejer i familjen lyckades få med honom på åtta timmars shoppingmaraton på NBK i Bangkok...) och när han kommer hem med en hel påse med presenter från New York. Denna gången innehöll presenten en t-shirt, två modemagasin, Britney Spears-parfym (som faktist luktar underbart!) en mascara från Maybelline och en eyeliner från Covergirl. HEEEEEEEEEEELT freakin' underbart! Dessvärre hittade han inte lipplumbern från TooFaced men den ska jag få mamma att köpa i Paris i helgen (och jag betalar, daaaah) och i värsta fall köper jag det när jag åker till Stockholm om några veckor.

En rolig lista!

Ta fram din mobil och bläddra igenom din inkorg. Stanna när du har räknat till tio och skriv vad det står i hela smset. sms:et. Gör likadant på varje fråga. (Eftersom jag har en superduperliten inkorg så raderar jag den ofta, dvs, flera sms kan komma tillbaka nu...)
1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig? Nu håller du på sådär igen ju :) har jag sagt att jag inte vill träffa dig? För övrigt så är sängen skööön! :-* - Var inte denna ganska klockren?
2. Vad säger du alltid till din bästa kompis? Kom igen nu! Peppa, peppa för fan! Weah! Nu jävlar!!!
3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss? Om du vill ligga och skeda med en vovve så visst! Och du är inte alls oönskad, du måste sluta hitta på såna saker! Supp! - Hahahahaha! Kul!
4. Vilket sms blev du mest berörd av? Hur ska du kunna dricka öl om du har gaffatejp runt munnen!? Det skulle ju inte se klokt ut... xD
5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig? Min dag bra, din dag bättre. Me Tarzan, you Jane.
6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor? Hitler har återuppstått! Sprid ordet vidare! Det är viktigt att stoppa onda makter innan det är försent. Sprid det här till 10 vänner i telefonboken, annars knullar han dig i rumpan. - Måste säga att killen som skrev detta var full!
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom? Och man måste ha lite tålamod med mindre smarta människor som du säkert vet.... - Så sant som det är sagt!
8. Vad vill du höra mest av allt? Sparkade du sönder judeägget då? - Detta är inte samma kille som skrev det om Hitler. Detta skrevs eftersom jag och denna killen har sett lite mycket på Borat. VI ÄR INTE NAZISTER!
9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt? Tjo! Hur var det uppe i norr? Intervjuerna, festandet, folket?? Gick det bra? Sugen? Vill ha en bamserapport! :-) Kramar å Pussar.
10. Din romantiska replik? Det hoppas jag, för annars blir jag arg på dig sötnos :) Puss baklänges typ.
11. Vad skulle du säga om du blev bestulen? Hej Mamma & Pappa sa på lunshen att du var i italien.Jag glömde säga hej då. Vet Du du att det här är mitt första sms jag skriver sjelv. Mvh stina ^_^

Som sagt... detta var jävligt roligt faktist!!! Och nej, varken jag eller någon av mina vänner har någonting emot invandrare, judar, homosexuella etc. Snälla, missuppfatta inte detta!!!

Snäll familj

- Lillasyrran skickade precis ett meddelande på msn där det stod "du kan skicka en vibb när det ringer på dörren. Eftersom att du har så ont i halsen" är inte detta jättegulligt skrivet av en tioåring??? Jag kan ju knappt prata nu.

- Pappa drog med sig eyeliner, mascara, en t-shirt, två parfymer, en massa modetidningar etc. hem till mig från New York. Så nu slipper jag köpa modetidningar på länge.

- Mamma ska få uppgift att springa in på Sephora när hon åker till Paris. AVUNDSJUK!

- Den andra lillasyrran är bara allmänt snäll och trevlig hela tiden! Typ...

Finfin helg!

Ojski. Helgen har varit full av resande, festande, intervjuer till olika jobb etc etc. Lyckades sova tio timmar på tåget inatt iallafall så jag är utvilad. Intervjun gick verkligen jättebra, så det finns nog en ganska stor chans att jag blir Årebo över vintern. Alternativt Branäsbo, något av dem blir det. Nu ska jag dricka lite the och försöka friska till mig från förkylningen. Jag låter som en otroligt maskulin man just nu...

Förövrigt så kommenteras det lite halvdåligt här på bloggen. Skärpning alla!

Dagens shoppingoutfit

Eftersom jag drog till stan det första jag gjorde imorse (innan frukost, men efter dusch...) var jag tvungen att ha en goo, mysig inte alltför uppklädd outfit att bara softa runt på stan på. Shoppade jeans, en halduk, två par leggings, fingervantar och en svart cardigan. Hittade precis allt som jag ville ha! GLAD!

Orkade inte sminka mig efter duschen, thats why I look like crap..
Halsduk HM Herr Jacka HM Tunika HM Jeans Cheap Monday Skor Fred Perry Väska Mullberry

Dagens shopping

Imorgon drar jag upp till Åre, och därför spenderade jag idag med att handla matvaror. Och imorgon med att shoppa kläder som jag behöver. Eller ja, nästan behöver iallafall... typ jeans och sådant.
Dagens shoppinglista:
- 70%ig choklad
- 100g naturgodis
- En chokladboll
- Två folkcider
- 1½ liter Loka naturell
- Hårspray
Visst låter det helt okej??? Ska nog klara mig imorgon kväll.

Dold talang

Om jag har någon liten dold talang gömd bakom örat så måste det väl vara att jag är en jävel på att laga god mat. Idag är det min matdag och yehay jag ska göra köttfärs- och fetaostfyllda paprikor med pasta och pastasås. Slänger upp lite bilder på kockfrida senare.

Bort med det gamla

Sådär, nu är alla ledsna inlägg borta. NU börjar ett nytt liv.
Grattis Mattias förresten! Kommer upp till sthlm snart...

Childhood foundation!

Om Ni gör som jag och lägger in denna länken på Er blogg så skänker Vattenfall 20 kronor per blogginlägg till Childhood foundation, och det är ju inte helt fel att göra världen till ett lite bättre ställe. Eller??? Tjugo kronor räcker så långt för ett barn i nöd. Lägg in länken till uppdragbarn.se du också! Så hjälps vi åt!

Jag har sett utsatta barn leta mat i soptunnor i Kambodja, snälla hjälp dem! Jag gav dem mat så de klarade dagen, men nu sitter jag här i Sverige, och kan inte göra så mycket mer än att be och donera pengar. Och ja, jag har ett fadderbarn, som jag någon gång ska hälsa på och krama riktigt, riktigt länge!


Bästa presenten ever!


My men Viktor & Rolf visar inte sin ss09-kollektion på modeveckan i Paris, utan visar den istället på nätet  istället! Och gissa vilket datum??? Jo, den 2a oktober! På MIN födelsedag. Och jag som liksom har en trenchcoat från dem och allt, och det är de som har gett inspirationen till mina glasögon! TACK <3

Sån är jag:


Ja, det är jag... allting. Säg vad ni vill, men ibland sjunger jag jättedarrigt, som idag, fast jag får ju inte ens sjunga starkt, för alla andra sover i huset. Så det blev lite tipptappmidnattråder över hela alltet..

Vem har snyggast Heinekentröja?


Jag?
eller Mattias?

Dagens outfit:


Byxor Kan vara exets gamla, minns inte Tee Thailand Mössa Gina Tricot
Idag kunde jag inte springa omkring i pyjamasen som en annan banan, så jag drog på mig hängbyxor och en enkel tee. Och efter tjugo minuters intensivt letande hittade jag min mössa under en herrans massa noter etc.


PANIK!

Min mössa är borta! Jag måste ha den för att fullfölja dagens tomboylook!

Att ha tråkigt:

Nu är jag alltså hemma, och har fortfarande ont i halva ansiktet, så vad gör man då??? Jo, man rotar upp exakt allt smink som finns, man skaffar sig platt hår med mittbena och sminkar sig! I brist på vettigare saker!

Och ser ni? Min läpp är nästan nere i sin normala storlek! YAY!
Och ibland, som nu, kan jag se att jag faktist är hyfsat söt ibland...

Kompis kompis...


Kan detta vara Petters och Mattias kompis?? Jag vet inte vem som skvallrade!

Hockeykväll!

Nu är det hockey! YAY! Frölunda-HV71! Gissa vem som är glad och som kanske ska dricka läsk? JAG!
Popcornen poppas atm och jag ser fram emot en Frölundavinst!

Från förra årets kvartsfinal... gissa vilket lag jag hejar på? :P

Tack Micke!

Okej, jag skrattar fan så att min läpp har spruckit igen, men det är sjukt värt det. Jag älskar denna videon, och det är helt sjukt roligt hur de har lagt tid på att härma orginalet precis! Se och njut! Tack Micke!


En postitiv (?!) sak:


Nu har jag sånahär läppar naturligt... är det inte dundersnyggt??? Snart kommer Josefin över hit och äter lunch, jag har ju som sagt halva ansiktet svullet, och hennes ledband i foten gick av för några dagar sedan, så det skulle se lite för komiskt ut. Istället ska vi äta mina berömda fetaost- och basilikabiffar med pasta och sedan kolla på en bra film!

Och här ovan skådar ni även årets svarta mössa, som jag är helt galen i! Älskar verkligen at gå med mössa året om! Mössas for the people säger jag bara!

Olinda?!


Är det Olinda, eller jag? Jo, det är jag!!!! Fint är det inte... Kan inte stänga munnen längre.

Inatt vaknade jag runt tretiden och mådde halvdåligt, drog på toa och drack vatten samtidigt. Helt plötsligt så går min syn bort, och jag går till sängen igen, och på vägen händer det: Benen viker sig och jag svimmar, rakt in i akvariet och slår i mit. Sittandes på golvet (fortfarande avtuppad...) skriker jag och mamma och syrran kommer springande. Hon tar mig till sängen, och då känner jag att jag har ont i HELA ansiktet, munnen, näsan, tänderna, hakan etc har fått en ordentlig smäll. Det blöder etc! Mamma sa att jag hade svimmat pga ett blodtrycksfall, och fyfan vad äckligt det var! Därför ser jag idag ut som en annan dokusåpakändis om läpparna. Ska ta dagen och försöka må bra, illamåendet är kvar och jag är yr. Nu vet jag hur ett ordentligt blodtrycksfall känns...

Tävling!

Den som kan gissa varför jag är vaken nu så får han/hon en öl!

En otroligt menlös dag!

Önskar att jag bara hade legat kvar i sängen hela dagen. Har en migränhuvudvärk som kommer och går som en annan luffare, går runt i på tok för stora myskläder och längtar efter Martin i Stockholm. Måste träffa honom när jag åker upp! Nej, nu ska jag gå och lägga mig, ska äta lunch med Josefin imorgon!

BILD BORTTAGEN


Mysbyxor Hvitfeldtksa Tunika Fasters Tröja Jobbets Skor Syrrans Crocs

Om ni inte tycker min outfit är snygg idag, så har ni ingen känsla för snygghet. För detta är ashett, jag känner mig skithet i det! Verkligen, skulle vilja gå såhär varje dag. FYFAN VAD HETT! Jag har verkligen dendär känslan för att se smalare ut när jag tänker en outfit, och idag ser jag ju verkligen jättesmal ut! Väldigt mycket smalare än vanligt! Och kolla, jag har tom fått till en modebloggarpose med min fot..

(Observera, jag är smått ironisk....)

Hur jag spenderar en lördagskväll:


Med en grym film! Har sett den några gånger tidigare men bli fortfarande lika road av skämten, kan iofs bero på att jag är blond och glömmer bort saker fort, men ändå. Har en bitterljuv känsla och vill också ha en söt kille brevid mig. Och i denna filmen blir folk kära både åt höger och åt vänster, och jag vill vara en av dem.

Efter filmen ska jag sjunka ner i min mjuka säng och imorgon blir det shopping och kanske träning med Erik. Har tvingat honom att vara min PT ett tag, betalningen är en öl per gång.

Jag kom på det!


Enda anledningen till att jag inte har ngn kille är att jag ser död ut när jag sover.. SO! Där har ni det!

Vad är detta?


Jag och Becca undrar vad en Gregisk paj är! Vad är det?

Shopping och fikadag!

Jahapp, då var det lördag igen, och det känns otroligt skönt måste jag medella (kan inte stava det ordet...) hela världen att jag är väldigt, väldigt glad här hemma i min ensamhet ibland. Fikade med Becca på stan idag, blev vegetarisk lasagne med sallad, supergott verkligen! Sprant omkring lite på stan men hittade ingenting till mig själv, men dock en spontanpresent till en kompis. Hoppas att hon blir glad! Alltid kul att få presenter liksom! Åkte sedan hem till Becca och hämtade en söt klänning till henne, en söt gammal kort spetsbrudklänning. Drack en smoothie med en massa frukt etc. gott gotti gott gott! Nästa gång jag shoppar ska jag hitta saker till mig själv!

Jacka JC Stövlar Vagabond Väska Mulberry Strumpor Lindex
Tunika Gina tricot Halsduk "lånad" av lillasyster

Det var det det... och Lisa och Petter, jag kan läsa era dolda tankar. Akta så jag inte ger er ett herpes- och ebolasmittat brev för att ni är så dumma :P


Lådkompis sökes!


Satt härromdagen och funderade på om jag kom i min tvättlåda, och ja, det gjorde jag. Men mitt problem är att jag inte har någon att dela min låda med. Börjar bli ruggigt trött på att somna ensam varje kväll. Superjobbigt! Börjar bli sådär småbitter på alla söta par därute, fast enbart för att jag själv är ensam. Kolla bara här! De ska liksom skaffa hamster ihop liksom, sötisarna! Funderar dessutom på att dra en spontanresa upp till Sthlm i veckan, eller iafl denna månaden. Måste träffa dem! Och nej, det är inte de jag är bitter på, det är mig själv. Jag HATAR att vara singel! Fuckit säger jag bara! Men orka fixa en kille som man inte gillar.

Sökes: Lådkompis. Skötsam, men med några flaskor sprit i garderoben (som jag...) rökfri och stabil ung herre i åldern 20-25 år. Intressen; träning, musik etc. Barn är ett stort förhinder! Måste vara lång pga att jag är ganska lång och alltid har klackar typ...
Yta: ca 0,5 kvm.
Adress: Ca 15 minuter cykelväg till Centrum om man cyklar långsamt.
Svar till: Gillar långa skogspromenader och mysiga hemmakvällar, Qvinna 18 år!

Misslyckad träning...

Drog till jobbet imorse och försov mig som bara den, blev hela tjugo minuter sen, vilket var lite halvsurt. Sminkade mig i bilen vilket resulterade i en herrans stor puderfläck längst upp på näsan. Haha, jaja shit happens, orka bry sig!

Käkade lunch med hela ekonomiavdelningen på en thaibuffé och käkade en herrans massa grönsaker och kyckling.  Jobbade lite till och drog in till stan för att träna med Erik, men gissa vems mobil som inte fungerade??? Hans! Så jag drog och tränade själv, på fel SATS. När jag hade duschat klart å sånt så fick jag ett mess där det stod att han var på det andra SATS, men nehepp, han hade precis slutat att träna, fast han stod utanför så vi tjötade och gick till bussen.

Åt en massa lax med grönsaker till middag och nu ska jag snart gå och lägga mig. Natti natt!

1 2 3 4 Tell me that you love me more!


Feist - 1 2 3 4

Whoopsie, en finfin låt till en numera finfin tjej. Känner mig verkligen på topphumör just nu och mår bra med mig själv. Tack för alla fina ord än en gång! Ska gå och träna imorgon, för träning släpper ut bra och glada endorfiner (eller vad fasen det heter... hejhopp naturnolla) i kroppen. Erik får tvinga mig att lyfta tunga vikter, för nu ska jag bli stark som värsta hulken!

Byxor Nike Linne Reebook
Och nej, jag ska inte ha den BHn på mig :p

Sminkad vs. Osminkad

Tack alla människor för snälla kommentarer!
Så, för att visa mitt riktiga jag, dvs lite olika saker så gör jag nu en liten frågespalt:

Namn: Frida
Ålder: Snart 19 om mindre än en månad. (2a oktober..)
Pysslar med: Just nu ekonomiassistent, drar antagligen upp till fjällen och skibummar i vinter.
Intressen: Musik, mode, politik, sång, träning, åka skidor etc.
Gillar: Alla möjliga människor
Humor: Totalt helwhacko aka Jackass eller Japanska pranks. Gillar även när min pappa missminner ord och säger poo istället för bear och flänsost istället för fetaost (detta har han sagt på riktigt de senaste två dagarna... IG -?) . Skrattar även gott och ofta åt mig själv också, jag kan aldrig förvåna mig själv med hur dum jag är!
Rolig info: - Har nästan inget brosk i näsan pga gener.
- Gör alltför ofta sken av sin hårfärg, trots sitt snitt på 18,8 efter gymnasiet.
- Skrek "watch and learn bitches" och försökte grinda, vilket resulterade i en sprucken läpp och blåtira.
- Har enbart sett en disneyfilm och det var "Hitta Nemo".
- Har spelat piano i över 10 år, fast är fortfarande ganska kass.
- Har spelat viola i snart 15 år, och kan ibland låta ganska bra.
- Älskar att sjunga, och gillade att spela Cherubin i skolans uppsättning av Figaros Bröllop!
- Måste någon gång i livet bo i Indien alternativt Kambodja. Jag älskar Asien!
- Jag blir sjukligt lätt matförgiftad, vilket resulterade i en grov sjukdom i vintras...
- Drog i vintras kommentaren "Wait until I cum" till ett par engelska turister i Kambodja. Halvsmart!
Sminkad Vs Osminkad:

Osminkad                                                Sminkad

Lisa for president!

Lisa är världens underbaraste människa och även om hon bor långt borta så finns hon alltid här för mig. Och TACK för ditt fina inlägg igår, det fick mig att äta idag, och jag ska äta minst tre gånger per dag i all evig framtid!

Visst ser hon ut som en filmstjärna???
Hon och hennes pojkvän ska förresten bli med hamster! Roligt roligt! GRATTIS!

Dagens outfit:


Jacka JC (gammal som gatan) Tunika HM Halsduk Mammas gamla
Portfölj Second hand Skor Din sko Klocka Farfars gamla

Sista bilden på ett tag nu.... bara så att ni vet detta. Iallafall tills jag får min nya mobil i oktober. Orkar inte springa omkring med en kamera hela tiden liksom. Observera även hur billig min outfit är. Har nog pröjsat 600 för rubb och stubb, inkl alla smycken, väska, skor och jacka :)

Till alla vänner:

Tack för att ni finns där för mig, vi skall veta att ni betyder mycket! From nu kommer jag inte att skriva om mina problem, då jag inser att det drar fokus från det som är jag. Jag är en uppåt, trevlig och levnadsglad tjej som inte sällan drar ett eller två råa skämt för mycket. Jag skuttar ofta omkring i alldeles för höga klackar och är grymt intresserad av musik, mode och politik. Jag är glad, men i vissa perioder är det tufft.

Jag går igenom en tuff period i mitt liv, och som ni såg tidigare så har jag grymma problem med ett speciellt ex. Jag är glad att ni bryr er om mig, för det är många här i stan som inte vet hur jag mår.... ÄLSKAR ER ALLA VÄNNER!

Lisa! Jag gör allt för att inte falla tillbaka! SAKNAR DIG! <3

Risken finns för blogguppehåll... men det kommer nog inte att hålla länge!

Till mitt Ex:

(Inte till dig Sebbe...)

Blir så jävla lack när du helt plötsligt kontaktar mig nu av alla tider! Konstigt, eftersom vi inte har haft ngn kontakt sedan i typ februari. Nu är jag singel och går igenom en svår period i mitt liv, men NEJ TACK jag behöver inte din hjälp. Du vet inte hur många gånger jag gråtit över hur du behandlade mig, och det är fortfarande jobbigt att tänka på hur du ignorerade mig. Jag behöver verkligen inte din hjälp för att komma igenom detta, du är den som gav mig dessa problemen tillbaka. Kontakta inte mig mer i hela mitt liv! Jag orkar inte det!



Snygga bilder på mig!

Oh, hjälp vad mycket bättre livet är med låååånga extensions och en riktigt fin och jämn (om än fusk-) bränna! Känner mig lite som Lindsay Lohan i hennes blonda dagar. Säg gärna vad ni tycker! Är jag för plastig?

Japp, det är jag, och jag är faktist ganska nöjd med hur jag ser ut. 34a som jag numera är.

Kvällen spenderades med blåbärssorbet och Poirot på TVn. Svängde också förbi Josse för att lämna av mitt studenttackkort. Stackaren hade sprungit in i en sten och slitit av ledbandet i foten, lilla gumman då! Ville bara sätta henne framför en film och mata henne med mjölk och bullar!


Bye bye from numera snygga, bruna och jättelånghåriga Frida

Sminkning:

Igår när jag fick en massa ångest över att jag var fet, ful och tjock etc så fick jag för mig att prova alla mina nya sminkpenslar som jag köpte. Detta resulterade i en rejäl makeupkaka som fick mig att se ute lite som en rysk prostituerad.  Konstigt nog fick detta mitt självförtroende att bli lite, lite bättre.

Haha, I know, min lugg är åt pipan sné.... men sånt händer.


Upp, upp och iväg!

Ja, nu drar jag till Lidköping och släkten hela helgen. Kommer därför att vara smått borta denna tiden.

Förresten ska jag på arbetsintervju till Åre om några helger, för att jobba som liftvakt! GLAD!

Farmor, jag och far!

Hittade ett jättesött kort från min student. Farmor, jag och Far!

Jag älskar verkligen min släkt!

Cravings!

Ja, jag vet, fjortisrubriken från helvetet, men jag vill ha vissa saker, och det nu:
- Nybakat bröd med en massa smör och ost.
- En stor kopp varm choklad och en mysig film.
- En söt kille brevid mig.
- En herrans massa tequilashots och ett glatt humör.
Så, nu ska jag försöka att sluta att klaga på saker, jag har en bra familj och en massa söta vänner, så egentligen har jag ingenting att klaga på. Fast jag är sjuk som ett sjukhus och har legat här hela dagen.

Hur muntrar man upp sig?

Hur muntrar man upp sig när man mår überpissigt jättedåligt och bara vill ligga i sängen och läsa en bok och dricka varm choklad, men varken har choklad eller en bok?? Och man inte ens får äta någon form av socker, dvs ingen mörk choklad, ingenting. Jag mår verkligen jättejättedåligt. Kommer däremot få mysiga tvåtusen på kontot idag, och dessa skall sparas länge, så att jag kan köpa någon fin present någon dag. Iofs så kan jag önska mig vad jag vill eftersom jag fyller år om 28 dagar. Önskelista finns för de som frågar!

Nej, såhär muntrar jag upp mig just nu; Jag pimpar min dator med D&Gs kollektion som skrivbordsbakgrund och pimpar med röda kanter på alla rutor etc. Hjälp vad finfint! Finns att ladda ner här!

Är det inte jättefint och höstigt??? Me like! Och observera att hon med mer vita rutor på klänningen är vinnaren av andra säsongen av "Top model Australia", Alice! Tänk att hon fick en sån fin karriär!

Gossip girl!

Gissa vem som sitter och kollar på första avsnittet från andra gossipgirl-säsongen?

Någon som vill dricka the med mig idag btw? Måste ha en anledning att ta mig upp från sängen...

Navelpiercing!

Japp, nu har då föredetta fröken duktig gjort revolution och piercat naveln! Första bilden kommer här, och ja, den är inte världens bästa kvalité på, men vadd ska man göra??? Håll till godo!

Ang. Anorexia

De som är födda på 50-talet är födda med ett utseendeideal som hade storlek 42, men man kan väl ändå ha LIIIITE respekt för hur tjejerna idag vill se ut. Utseendeidealet har sjunkit 10 storlekar, till en 32a och självklart är det många av oss unga som vill vara lika smala och snygga som de i medierna. Jag själv har haft, och har fortfarande problem med maten, sk ätstörningar, vilket jag inte är stolt över, men vad ska man göra? Jag är en storlek 38a och nej, jag vet att det inte är stort, men jag vill verkligen ner i storlekarna. (måste även tilläggas att det går i perioder, vissa dagar ser jag mig som pinnsmal, andra dagar ser jag mig fortfarande som en 42a...)

När man förr i tiden hade höftförstorare har man nu slimmade byxor och underkläder med slimmande effekt!

Jag blir bara så himla sur på de äldre generationerna, som inte kan förstå att 10% av Sveriges unga tjejer idag har någon form av större ätstörning. Jag har inte mindre än TIO vänner, nära vänner som någon gång har fått någon form av behandling mot ätstörningar. Även jag har gått hos psykolog för att klara av detta, men de vägrar att se! Jag är 100% säker på att jag inte är ensam i detta, men varför vägrar ändå folk som står oss nära att förstå att vi inte mår bra, även om de märker det? För att idag måste man vara allvarligt sjuk för att  få behandling för en sånhär sjukdom. Som tur var så har jag föräldrar som betalat psykologhjälp åt mig, men alla har inte de möjligheterna.

Att ha ätstörningar är inte den enskilda individens fel, jag är inte mindre smart eller snygg än alla andra bara för att jag råkar ha en mildare form av ätstörning. Jag lider bara av det sk "duktiga-flickan-syndromet" vilket innebär att jag alltid vill vara bäst, snyggast och i slutändan även smalast. Och jag är inte ensam, och det är inget fel på mig!


Om ni har frågor, eller åsikter, så skriv gärna i kommentarerna! Och snälla, tyck inte synd om mig, för jag skulle kunna ha det så mycket värre, och jag är snart ute ur det. Var bara snälla och trevliga, det tjänar alla på, ingen mår bra av elaka ord! Och om ni vet att någon har ätstörningar, vad ni än gör, säg ALDRIG att han / hon ser smal ut, det triggar bara ätstörningarna, eller det gjorde det på mig iallafall.


Lite småbitter faktist!

Tittade precis på Scrubs och blev så bitter att jag höll på att dö. Varför kan inte jag vara lite mer som Elliott? Jagmenar, smart, lite halvneurotisk och jättesnygg. Och hon har faktist en piercing i naveln. Och hon har två killar som älskar henne, och hur många har jag? Nope, inte en enda... börjar bli småbitter över dethela nu!

Såhär superbitter ser jag ut just nu... orka sminka sig när man ändå inte har någon att sminka sig för. Ne
j, nu ger jag upp för dagen och ska gå och lägga mig, imorgon blir en bättre dag! Livet kan bara bli bättre och bättre!

Morgondagens små planer

Imorgon sysslar jag med en massa fuffens i mitt liv och tänkte göra en massa saker för att förbättra mitt liv. Detta är ett stort steg eftersom jag imorgon fyller 18 år och 11 månader, detta firas med att inte dricka alkohol i en månad, sluta äta socker, äta minst tre frukter varje dag, dricka mer vatten och träna minst varannan dag.

Imorgon skall jag därför göra en massa saker för att förbättra mitt liv:
9.00 Vakna, äta en advokado och ett äpple till frukost. Blogga litegranna.
10.00 Städa rummet och tvätta
12.00 Äta pasta med skinksås till lunch
12.30-14.45 Åka till apoteket och banken för att utföra viktiga ärendet.
14.45 Pierca naveln!
15.30 Fika med Erik och enbart prata om piercingen (den risken finns...)
19.15-22.00 Rep med Härlanda Kammarkör

Visst låter det som en jättebra dag? Hoppas att mitt tidsschema inte spricker totalt.



Nya bloggen!

Nu blev jag så trött på metrobloggen att jag höll på att kräkas! Byter därför blogg och kommer att uppdatera här i fortsättningen! Hoppas att ni överlever, för denna bloggen kommer att se sjukt mycket snyggare ut också, och uppdateras oftare! Denna dagen är första dagen i resten av mitt liv!

RSS 2.0