090429

Oj vilken fin dag! Har legat på verandan precis hela dagen och odlat fräknar, på armarna. Ja, inte på näsan inte, bara för att irritera så har de satt sig på armarna!

Eh, ja, det var denna dagen. jag har även fått koll på mitt rum som nu ska bli en stor walk-in-closet och imorgon skall jag inköpa en klädstång och nya gardiner. Sen har jag mitt drömrum! Förstår ni lyckan? På kvällen imorgon skall jag sjunga på ett slott här i närheten, helt underbart är mitt liv!

090428

Idag har jag bara gjort saker som jag älskar, och jag känner mig lycklig långt inne i själen över att vara hemma igen!

Vaknade imorse och snoozade en timma, drog på mig klackarna och gick på en underbar pianokonsert på lunchen. Himla fint spelat av nära vännen Henrik. Sedan köpte jag svart nagellack, shoppade lite övriga nödvändigheter (sånadär nagellackståfördelare...) och tog sen spårvagnen till banken. Skaffade mig äntligen ett VISAkort vid snart 20 års ålder, och ojoj vad jag känner mig vuxen. Tog sen en TBE-spruta mot fästingburen hjärninflammation, något som jag tillhör en högriskgrupp för. Jag har nämligen minst 40 fästingar på en sommar.

Efter detta sprang jag och köpte nya Shopaholicboken, verkar faktist riktigt bra och imorgon ska jag ligga i solen och läsa den. Dvs ytterligare en fin dag imorgon. Imorgon står även IKEA och spadag på schemat, eventuellt även lite träning!

Branäs Requiem!

Sista inlägget om Branäs! Känns lite konstigt men samtidigt skönt!

Jag har nu varit hemma i en vecka, och jag kan bara beskriva Branäs med ett ord: Omvärdering.

I hela mitt liv har jag alltid trott att tjejer som är snälla får hög social status, ooooooooh nej, verkligen inte. Det gäller att vara så taskig som du kan, och snacka så mycket skit om andra tjejer som det går. För då, ja då går det bra för dig ska du se! Jag säger inte att det alltid är så, men i många fall. Jag är glad och stolt över att ha överlevt Branäs, för ibland var jag allt bra nära att ge upp. Och jag har nu omvärderat livet ganska ordentligt, jag har lärt känna migsjälv mycket bättre nu. Jag vet vad jag gillar och vill ha ut av livet, och jag vet vad jag inte vill ha i min närhet. Dessvärre är det ju svårt att alltid undvika detta. Jag har under min tid i Branäs haft mycket sktisnack om mig, och visst, folk får gärna snacka skit om mig så länge jag vet om det. Bättre att komma till mig direkt, för då vet jag istället för allt detdär tisseltasslet.

Skönt att vara därifrån faktist, och det kommer aldrit mer att bli en till säsong däruppe. Men jag måste säga en sak: Stora delen av tiden däruppe var jättebra och positiv, verkligen! Och väldigt lärorik!

Det jag har lärt mig i Branäs är:
- Jag kan inte leva mer än en månad utan att sjunga, det går inte!
- Var stolt över att jag inte snackar skit om någon bakom ryggen!
- Man kommer långt på snällhet, även om många inte har förstått det än!
Och sist men inte mist:
- Älska dig som du är, även om du inte får uppskattning av någon annan!

Så, det var det! Inget mer snack om Branäs. Med detta inlägg vill jag inte vara elak mot någon. Tjejerna jag skriver om är väldigt ovanliga (som tur är!) och alla som jag umgicks med däruppe tillhör inte dessa!

Ensam?

Sitter nu i världens finaste stuga, högt uppe på ett berg, med en massa vänner, och känner mig helt totalt ensam. Och det är så sjukt, för jag är verkligen inte ensam eller ogillad, men ändå känner jag mig bara i vägen. I vägen och oälskad. Det var längesedan jag var singel såhär länge, och det känns jättekonstigt. Samtidigt som jag är glad och lycklig med att vara singel. Men det är konstigt när ens läppar har glömt hur det känns att kyssa någon...

Jaja, men annars är allt bra. Faktist, även om även jag har mina svackor. Som nu då till exempel. Igår var vi i Torsby och köpte dricka, väldigt bra, för nu kan jag vara sofistikerad och pimpla rödvin hela dagarna. Finfint är livet då. Men ledsamt just nu. Och nu ska jag faktist sluta leka rödvinspoet.

I övermorgon kommer jag hem. Och det känns så bra att jag snart börjar gråta. Saknar er så mycket!

Utmattad!

Går knappt att beskriva hur trött jag är, kom till jobbet klockan tio i sju imorse och jobbade fram till halv nio. PÅ KVÄLLEN! Förstår ni hur trött jag är? Helt sannslöst! Hade 1 timma och 15 minuter rast under detta, men ändå. Hel otroligt! Men fina pengar faktist, nu ska jag iofs snart gå och lägga mig för att börja jobba klockan sju imorgonbitti igen.

Men vill ni veta en bra sak? Imorse råkade jag se migsjälv i spegeln i bara underkläder, och för första gången i mitt liv så är jag faktist nöjd med hur jag ser ut! I underkläder! Förstår ni hur långt jag har kommit med tanke på att jag har haft otroligt dålig självkänsla och självförtroende. Världens boost imorse alltså! Var bara tvungen att skriva det för att jag är så himla glad. Hoppas att alla människor ser sigsjälva som jag gjorde imorse. Och jag är hundra procent säker på att jag så tidigt som imorgon kommer att se migsjälv som dendär fula Frida igen, men ändå! Fatta om man kunde känna så varje morgon.. fasen! Det ska jag nog göra!

Nej, bröstoperationsdokumentär på trean nu, intressant faktist!

Alarm?

Japp, nu är det bara 13 dagar tills jag är hemma i älskade Göteborg igen, och jag ser fram emot det så himla mycket ska ni veta. Är riktigt trött på en otroligt insöad kollega till mig just nu! Irriterar mig grymt mycket, och det är få saker som kan få mig irriterad. Menmen, solen lyser nästan varje dag och jag sitter på verandan och löser korsord och solar hela dagarna. Eller ja, när jag inte jobbar då förståss. Imorgon är det jobb mellan 14-19.30 och sen är det la smfinalen i hockey som lockar. Även om jag är Frölundait är det ändå intressant att se på.

Jaja, på söndag flyttar jag officiellt ut från denna lägenheten och in i en ski-in-ski-outstuga på andra sidan berget. Ska spendera den sista veckan med mina vänner skidlärarna. Det är några som jag kommer oerhört bra överens med, till skillnad från min insnöade kollega. Men han ska inte få förstöra min sista tid här, det vill jag inte ge honom!

Skriver kanske mer imorgon, efter en lång morgon på altanen, i solen!

RSS 2.0