Grundsund-Stugan-Hem-Segling

Ja, just nu är jag på semester, och åker därför runtomkring överallt och lever livet. Helgen spenderades på Henriks sommarstuga i Grundsund, så himla fint. Champagne i solnedgången och mycket skratt med trevliga vänner. Sedan drog jag till stugan och familjen en dag och solade, sov ut och myste. Nu är jag hemma på mellanlandning och om två timmar åker jag upp till vår segelbåt och seglar resten av veckan. Ska bli jätteroligt, om jag lyckas hålla mig undan sjösjukan vill säga... I övrigt så är det nu 99% bestämt att jag flyttar till Brighton om fem veckor. Ska plugga engelska där innan jag åker till Indonesien i vinter. Jag har med andra ord en helt underbar tid framför mig. Vi hörs när jag äntrar en hamn där mitt mobila bredband fungerar! Skall verkligen försöka uppdatera från seglingen!

Kärlek

Just nu vill jag bli kär, så kär att det känns som tusen fjärilar flyger i magen varje gång man ser honom. Så kär att varje sekund utan honom känns som en evighet, att sekunderna inte kan gå långsamt nog när man ligger där bredvid honom; Ligger och luktar på honom, betraktar de vackra linjerna runt hans mun, drar fingrarna genom hans mjuka hår samtidigt som man lyssnar på hans långsamma andetag. Andetagen som susar ur hans mun, lika lugnande och naturligt som mjuka vågor sköljer över vita sandstränder. Varje litet ljud blir så underbart och stort precis där, just i den stunden då man finner lyckan.

O.P.I Matt nagellack

Yes, jag har äntligen lyckats lägga händerna på ett av O.P.I:s nya nagellack, en av de matta lacken. Och jag måste säga att jag är stormförtjust i allt. Helt enkelt ett jättebra lack. Det krävs i och för sig två lager, men det torkar väldigt snabbt.

Färgen heter "Lincoln park after dark" och är nästintill svart, även om den ser mörklila ut i flaskan. Och ni ska veta att den verkligen, verkligen är köpvärd. Jag ska faktist åka in till stan och köpa den mörkgråa nyansen också. 150 kronor flaskan går det på, väl spenderade pengar. Skulle faktist kunna köpa hela kollektionen nu när jag tänker efter... Detta är nagellackens kung. Finns att köpa på Åhléns city och NK.

En gullig sak när jag skulle köpa lacket var att butiksbiträderna på Åhléns hade lagt undan ett lack till mig. Jag har nämligen varit där x antal gånger för att fråga efter lacket. På påsen hade de skrivit "Till tjejen som har varit inne många gånger och frågat efter detta lacket". Tack så mycket! Ni ska veta att jag är tacksam!


Muskelgrop i pannan

Ja, efter mitt lilla missöde the other day så har jag nu fått en stor grop i pannan. Ingen ärr-grop, utan en muskeln-vill-inte-hänga-med-grop. Inte roligt! Så nu ser jag ut som en gammal rynkig dam på ett ställe i pannan. Inte snyggt alltså!

De senaste dagarna har spenderats på stan i jakt efter det perfekta, matta nagellacket från OPI som aldrig vill komma in. Som tur är så verkar det som att Åhlens får in det nu i slutet av veckan, skönt! Inte kul att rusa runt i alla butiker. Däremot har jag kommit över ett perfekt läppstift som livar upp hela mitt ansikte, kommer tyvärr inte på vad det heter just nu men det är från MaxFactor.


Härr ser ni både läppstiftet och en liten del av gropen i pannan. ser ni den?
På höger sida av bilden uppe ovanför ögat... Snyggt? Nej!
Ska ringa sjukvårdsupplysningen nu och höra om jag kanske borde söka läkarvård. Har inte gjort det än, och det kanske inte är så bra eftersom jag varit yr och trött sedan jag gick in i dörren...


Fulaste solbrännan någonsin!

Ojojoj, jag...överdriver...inte! Helt sjukt dålig idé från min sida att sola med uringad tee och halsband. Gör inte detta hemma ungdomar! Jag blir nästan aldrig bränd, nästan, men eftersom jag spenderat dagen på en fotbollsplan så blev det inte bra. Imorgon blir det solskyddsfaktor!

Här kommer bilden, varning alla mina läsare, this is nasty!

Snyggt va? Åh vad jag känner mig sexig just nu!


RSS 2.0