Nya tröjan!



Spårat!

Ja, det kan man kalla festen härromkvällen. Ska inte gå in alltför djupt, men champagne, rödvin, öl, cider och sprit gör sitt. Men kul var det! Måste göras om, redan i helgen!

Gillar ju inte ens champagne.. Aldrig mer!

Picasa!

Jag brukar ju fixa lite av mina bilder i photoshop (dock aldrig retuschering av skavanker och sånt...) men nu har jag hittat ett program som är nästintill lika bra. Och gratis! Picasa!

Donné moi la mascara maitenant, s'il vous plait!

Ja, nu är jag riktigt ruggigt ledsen över att beautyplanet är sen med min beställning av min mascara. Jag behöver den nu, för min gamla är slut. Så nu ser jag riktigt ruggugglig ut på ögonfransarna.

Och justeja, alla kan ju inte franska. Men det står "Ge mig mascaran nu, tack". Eller ja, ungefär så iallafall. Svårt att direktöversätta saker.


Och en sånhär cappuchino ska deffinitivt inköpas i Rom när jag är där. På favvofiket bara två kvarter från centralstationen. Helt underbart kul ska det bli... Fast nu får jag bannemig ladda upp nya bilder från de senaste dagarna!


Whoops, flygkrasch!

Sådär, då har ännu ett plan kraschat, i Indonesien. Dit ska jag i vinter, wish me luck!! Iofs ska jag flyga till Rom innan, så det vore ju lättare att krascha då, för då är det närmare hem. Tänk på det! Fast helst skulle jag inte vilja krascha allt. Det önskar jag mig i julklapp.

Och visst hade jag fint risigt hår när jag var i Kambodja förra vintern? Detta berodde på att jag var så sjuk att jag inte kunde äta på sisådär tio dagar. Och då pratar vi no food at all. Inga vitaminer=dåligt hår. Det tog tre månader att repa mig, och första veckan när jag skulle lära mig äta igen så missade jag munnen. Kul liv!

Finns inga män, finns bara småpojkar!

Clas Ohlson, Örebro
Två män ~50 står och pratar i kassan.
Man 1: Tänk dagens ungdom, de är aldrig ute längre utan sitter bara framför datorerna.
Man 2: Ja man minns när man själv var ung och lekte. Idag lär de sig inte hederligt arbete!
Man 1: Ja men värst är det för tjejerna.
Man 2 (med höjt ögonbryn): Vad är det med dem?
Man 1 (förskräckt): Ja det finns inte några riktiga män för dem längre! Bara småpojkar som ska nörda framför en dator!
(läst på tjuvlyssnat.se)

Ja, jag kan inte hålla med mer. Hur många av mina pojkvänner har varit såna? Jo,cirka ungefär 100% av dem. Stackars oss tjejer. Men jag har lärt mig av mina misstag och gör dem aldrig igen!

Riktigt jävla apförbannad!

Hur svårt ska det vara att fatta att man inte ska sno saker av sin syster? Imorse vaknade jag ju som sagt av att min lillasyster kom in i rummet och försökte stjäla mina kläder när jag sov. Som tur är så kom jag på henne, och hon fick inte låna något. Vilket jag sagt till henne ungefär en miljard gånger.

Nu har hon även snott mina skor. Förstår ni? Mina skor? Jag köper sneakers för flera hundra för att jag bryr mig om märken och sånt. Hon köper tattarsneakers från Din Sko för 150 spänn. Tro fan att hon snor mina skor ändå!!! Blir galen! Seriöst? INGEN, jag repeterar INGEN snor mina skor. Tilläggas bör även att hon snott och förstört ett par skinnstövlar á 1200 spänn och ett par jättefina nitpumps för 400. Vad gör man? Så nu har jag satt upp en lapp, samt låst in alla mina skor i mitt rum. Hoppas att hon fattar vinken för nästa gång får hon en ordentlig smäll och en faktura på samtliga skor hon någonsin förstört och lånat. Hårt mot hårt! Som hon bäddar får hon ligga, köper hon billiga sneakers som man inte kan flasha med så får hon fan ha dem. Hon ska inte sno mina dyra sneakers för att försöka verka rikare än vad hon är.


Dessa sneakers rör INGEN utom ägaren till dem. Det gäller samtliga tre färgsättningar som jag har av samma sneakersmodell. Förstår ni att jag älskar dem eller?

Pissmorgon!

Saker som jag inte uppskattar på morgonen (som hänt idag...)
- Syrran försöker smyga in för att sno mina kläder, jag skriker nej.
- Klockan ringer, jag vaknar.
- Mamma kommer in och skriker  att jag måste vakna (vilket jag redan har)
- Jag slår huvudet i garderobskanten och får en bula.

- Och det funkar fortfarande inte att ladda upp en bild på denna siten -
Småirriterande. Nu kan bara dagen bli bättre! Wish me luck.

Alltid fucka upp!

Ja, det är vad man kan kalla blogg.se för. Blir galen! Men vad ska man göra? Har ju provat metrobloggen, men den funkar inte ens hälften så bra, så lite bra är ändå blogg.se. Två av fem toasters!
-Och bilden funkar fortfarande inte att ladda upp, så jag laddar upp en annan så länge-

Den gick minsann att ladda upp! Och vad ville jag då med denna bilden? Jo, mest nämna sådär snyggt i förbifarten att jag ska till Rom om tre veckor. Där finns Starbucks... Fast just denna Starbucksmuggen är från Paris
, det är en super- grande caramell-macciato glacée. Kunde beställa på franska, men fransmannen fattade inte mitt namn (Frida) så jag fick bokstavera det. Mitt barn ska heta Anna eller Sophie, så alla kan stava i alla länder. Jag menar, hur kul är det att kallas Fo-Ri-Do-A i Asien? Inte särskillt snyggt faktist..

Nej, sova var det! Natti!

Fear no darkness, promised child!

Ytterligare en underbar dag i livet avklarad. Dagen har varit oerhört produktiv då jag fått en ny sångpedagog (före detta hovsångerska) fixat och trixat lite härhemma och ahft det allmänt finfint. Dock är utväxten kvar, suck. Orka fixa det såhär sent. Får dra till frisören tror jag... Såhär ser jag ut nu iallafall, helschleten kallar jag det. Fast ni kanske kallar det gorgeous! Vem vet? -Bilden kommer, blogg.se strular-

Samtidigt sitter jag och lyssnar på denna låten, och imorgon skall jag till Handels för att se skillnaderna mellan handelsrätt på Gu eller Juridisk grundkurs. Kanske läser båda eller bara juridiken. Vi får se lite!

Leka lite privatchaufför!

Ja, eller nästan iallafall. Dagens uppgifter består i: Fixa arbetsintyg från en före detta arbetsgivare, skaffa tillbaka hättan för att slinga, duscha, skjutsa min lillasyster till handbollen. Nej, upp och hoppa, det är inte hälsosamt att sova till halv tolv!

Haha, jag som blondin, hade inte riktigt orka fixa mina extensions den dagen... Dumma mig!
(Silly me, finns det någon svensk bra översättning på det=

Världens bästa syster!

Eller ja, Sveriges näst bästa iallafall. Är så stolt över att ha en sjukt bra handbollsspelare till lillasyster. Det är också hon (eller ja, hennes lag...) som har gjort att jag inte bloggat något idag. Panikväcktes fem över åtta imorse, jagmenar, FEM ÖVER ÅTTA! En söndagsmorgon? Ja, tydligen sant. Åttondelsfinalerna avklarades bra, sen rullade det på, ända fram till A-slutspel. Stolt storasyster!!!!

Så, nu vet ni även vad jag gjort idag. Skulle ju även blondera håret men någon TATTARE hade gått runt i butiken och snott samtliga hättor ur slingförpackningarna så jag får gå tillbaka imorgon. Sånt suger!


Eller ska jag gå tillbaka till när jag var brunett? Hmmm... svårt val. Men det blonda känns fräscht nu!

Yes!

Ja, han vann! Detta firas med avskalat nagellack och terroristscarf... Osminkad och dan. Men TJOHOOOOOOOOOO! Detta var roligt! Dagen före den 17e maj också! Ajuste, osminkad också... Livet är inte lätt när man har suttit och slöat hela dagen. Och ja, en sak till, min utväxt ryker imorgon, helt underbart skönt!



Jag är kär...

i Alexander Rybak. Eller ja, kär och kär vet jag inte, men han är iallafall fruktansvärt bra. Tänk er en charmig kille, som kan spela fiol och har båda fötterna på jorden. Känner du någon som honom så får du gärna kontakta mig på mailen! Eller ja, kraven är väl inte så många, bara brunhårig och småsöt räcker. Den som gapar efter mycket...
Har redan röstat, självklart! Vilka röstar ni på?

Awake!

Jupp, finfint, fast jag vaknade egentligen för 40 minuter sedan... men vi säger tre timmar sedan till mamma så blir hon nog lite gladare. Idag hägrar handbollsmatch och melodifestivalen. Inga konstigheter! Så, shoot!

Äsch, vad gör jag egentligen?

Ja, satsning it is.. Eller jaja, satsning och satsning, men nu skriver jag om det jag tänker på. Helt enkelt! Och just nu är det bara en sak; utseende, utseende och slutligen UTSEEEEEEEEEENDE! Sjukt fint och sjukt viktigt!

Har klickat hem en massa smink, har hy som en bebisrumpa och är sjukt snygg för tillfället. Så guys, here I am!




Ps: Jag har inte druckit, är helt och fullt nykter när jag skriver detta!

090507 23:07

Ja, nu har ytterligare en fin dag i livet gått förbi. Jag sov liiiiite för länge för mitt egget bästa, men tog igen det på eftermiddagen och försökte bringa ordning i det jag kallar för mitt rum. Sen kom yngsta systern hem och krävde mellanmål samt hjälp med att städa kaninbajset. Mindre rolig uppgift faktist... Några timmar senare kom även äldsta systern hem, storgråtandes efter ett dåligt frisörbesök (det tredje i raden som utvecklats till gallskrik och förtvivlan...) så jag fick ordna akuttid hos min frisör imorgon för blondering etc. Stackars syster!

Och justeja, Sverige vann kvarten i hockeyVM så det är väl sjukt bra, så slipper man en grinig farsa!

Komigen!

Nej, nu fasen får det vara nog. Antingen satsar jag lite tid på bloggen, eller så gör jag inte det... Får se lite ikväll hur det blir! Bra blir det nog oavsett!

090505

Ja, gårdagen dådå... Var och shoppade med mina älskade systrar och hittade en sjukt snygg jacka från Filippa K! Så nu känner jag mig riktigt classy med FilippaKjacka, Chanelväska och Pradaglasögon. Haha, jag börjar bli en gammal märkesnörd. Men jag blandar ju upp det med lite annat smått och gott från Gina Tricot etc.

Ja, det var det. Och så sjöng jag en massa på kvällen, kände på sparkarna från Klaras lilla bebis! Den kommer i augusti och det känns helt sjukt när ens vänner börjar skaffa små barn. Så gammal är jag ju inte, jag är bara 19 år ju.. Nej, nu måste jag dra!

090504

Jahapp, då var ytterligare en dag i livet avklarad... ja, jag skriver avklarad för att just nu så händer det inte speciellt mycket. Dagen spenderades med jobbsökande, tvättandes av däck och handling åt familjen. Ajuste, jag glömde nämna matlagning! Fan vad tråkigt livet är nu... men snart blir det ändring!

090502


090501

Första maj och alla är ute och demostrerar. Detta gäller alla partier men jag känner att denna dag är ändå arbetarrörelsens dag, och vänsterpartiernas dag också. Därför väljer jag att inte demostrera för jag respekterar deras dag, jag (som moderat...) skulle kunna gå i moderattåget men gör inte det pga jag respekterar denna dag. Jag anser att 6e juni kunde bli högerpartiernas dag.

Jaja, nog om politik och saker. Idag har varit en finfin dag, vaknade runt tolvtiden efter lite svirande igår. Åt världens mysigaste äggfrukost med familj och vänner. Låg på altanen och solade med Becca och sen drog vi till Ikea och köpte en klädstång. Så nu har jag världens underbaraste walkinclosetliknande rum, och nu saknas bara en matta! Nästa punkt på inköpslistan.

Kvällen har spenderats med familjen och imorgon blir det rosé med Thim och lite festande.

080430

Har firat valborg med att städa klart i mitt rum, målat om naglarna, solat, haft på mig finklänning och pärlor och sjungit fina vårsånger. Efter det satt jag och pimplade vin med mina vänner, sen blev det fika med Becca. Och nu ska jag sova! Punkt!

RSS 2.0