Recap:

Nu har jag varit dålig på att blogga igen. Tänker inte be om ursäkt för det är inte så att ni (få...) läsare skriver något vettigt (eller något överhuvudtagget...) i kommentarerna:

2009-10-21 Onsdag: Vad ska man säga? Jag vaknade alldeles för sent för mitt eget bästa och kunde inte andas. Roligt liv man har va? Gjorde verkligen ingenting vettigt under hela dagen och sedan drog jag på mig golfutstyrseln för att gå på pubrunda med skidlaget. Man måste ju prioritera, och jag hade ingen skola under dagen så jag gick och pubade med skidlaget. Mitt älskade lilla skidlag, jag kommer sakna dem så jag gråter ögonen ur mig! Förfestade lite hos Emma och sedan drog vi till första puben; Yates! Redbull+vodka £1,50!!! Inte helt fel om ni frågar mig! Fick mig en finfin I <3 Sussex Snow t-shirt som jag drog på mig. Fyra barer senare och både jag och Emma var helt slut och slarvade hemåt. Jag somnade i Emmas säng och vi sov väldigt länge och skönt!

2009-10-22 Torsdag: Vaknade upp dunderförkyld i Emmas säng! Vi sov med en toapappersrulle mellan oss och snöt oss hela natten. Det är vänskap mina vänner, när man kan snora och snarka utan att hata varandra dagen efter! Vi åkte in till skolan och betalade in våra pengar till BUDs, en väldigt stor skidturnering i Edinburgh. Jag skriver nog mer och mer desto närmare vi kommer den! Jag åkte sedan hem och pluggade hela kvällen!

2009-10-23 Fredag: Kom tyvärr inte upp till skolan denna dag heller, jag var verkligen helt körd i hela nosen och bihålorna. Öronen hade fått sitt också mina vänner! Åkte till Fanny-Moa-Ingrids lägenhet och hämtade min vinterjacka som de hade fått på måndagen efter mitt läkarbesök. Jag fick spatt och drog av bandaget så då slapp jag den skiten också! Senare på kvällen drog jag till Charlottes houseparty med Emma! Väldigt trevligt men lite för få snygga (och straighta...) killar. Somnade hos Emma igen, hon är verkligen så sjukt snäll som lånar ut ena halvan av hennes überstora säng till en som bor lite utanför staden! Iofs så är sängen två meter bred, så det har hon råd med!

2009-10-24 Lördag: Vad ska man säga? Ytterligare en o-gjord dag! Låg och sov hela dagen nästan, drog hem och sedan sov jag lite till. Jag har börjat med anti-snor-tabletter som ger mig världens sömnbehov.

2009-10-25 Söndag: Sov och skrev uppsats, inte så mycket mer att säga om det.

2009-10-26 Måndag: Första skoldagen på riktigt riktigt länge, och gissa vad? Jag överlevde! Uppsatsen blev jättebra och allting kändes bra. Klockan 1.45 pm drog jag till läkaren där jag fick en stödskena för min snea tumme, jag måste ha den i fyra veckor till. Sjukvården här är verkligen jätteeffektiv och alla är jättegulliga mot den lilla blonda svenskan med felaktiga tummen! Jag tröstade mig med att köpa ett par GRYMMA O'Neill skidvantar för bara £2,45. Tur att man har bebishänder ibland! Mamma skickar min fina skidjacka imorgon och imorgon ska jag gå och köpa ett par superfina Helly Hansenskidbrallor som var på rea. Nu kanske jag äntligen ser lite sportslig ut i backen igen...

Nu ska här sovas, för imorgon, ja, då är det skola igen! Puss (eller ska jag skriva x?)

Ligamentet är skadat

Alltså en sena mellan tummen och pekfingret har fuckat sig, men det är bättre nu! Idag har jag tom kunnat öppna skruvkorkar för första gången sedan i lördags. Och ser ni? Jag skriver med stora bokstäver! WOHO!
En liten recap då:

2009-10-17 Lördag: Vaknade och var otroligt peppad inför dagens skidtävlingar. Dessvärre hade USSU (studentkåren...) inte bokat någon buss till oss så vi fick åka bil. Jag åkte med racekaptenen Sam som kör som en himla dåre! Vi kom fram i väldigt god tid och drack lite öl innan tävlingen. Jag drack dock bara en för jag anser inte att alkohol har med skidåkning att göra! Vi värmde upp och körde lite portar. Själva tävlingen började vid sjutiden, jag startade som andra i laget. Man kör liksom fyra i varje lag och de lag som kommer ner först vinner, lite som en stafett. Jag klarade de fyra första portarna väldigt bra men på femte fick jag en rejäl vurpa och båda skidorna löste ut, ner måste man dock för att laget inte ska bli diskat så jag plockade upp skidorna och sprang ner. Jag kände dock att jag inte kunde röra tummen men tävlingsnerverna slog till. Läkaren kom direkt fram till mig och kollade, det var redan så svullet så hon inte kunde säga hur skadat det var. Jag åkte dock tre åk till och bet ihop, fick dock hjälp med ALLT! Knäppa hjälm, sätta in stavar i händerna etc. Kul! Sedan söp vi bort alla våra synder och lekte lite "never have I never"-lekar! Sjukt kul! Jag älskar verkligen skidlaget! Jag kom hem vid ettiden på natten med bandage om handen. Snygg var jag dock, kolla bara:


Okej, lite trött ser jag ut. Men jag tycker faktist att jag ser helt okej ut. Kan det bero på att killarna här alltid ger mig världens sötaste kommentarer? Jag vill aldrig härifrån!

2009-10-17 Söndag: Tog en ordentlig slappardag. Fick reda på att en av mina kompisar råkat få in en flaska i handen under natten och skurit av en stor blodåder, inte kul att få reda på! Jag åkte och köpte Ben & Jerrys för att dämpa båda våra smärtor, det funkade jättebra. Eller ja, tills jag fick en laktoschock och fick springa på toa. Åh, jag hatar att inte tåla mjölk! Drog hem ett tag och sedan gick Moa, Fanny, Ingrid och jag till våran fina kvarters-italienare för lite perfekt pasta. Kom hem sent på kvällen med en fin, nu lite blå, tumme!

2009-10-18 Måndag: Denna dagen var fruktansvärt seg! Vaknade och kunde knappt andas genom nosen. Kul liv! Tog en sovmorgon och drog sedan till Health-centret på skolan och fick en akuttid. Missade därför eftermiddagslektionen, sorry Ulf! Kom in till läkaren klockan 13:45 och blev direkt hänvisad till akuten här i Brighton. Studentkåren fixade taxi som hämtade mig redan 14:15! Väldigt snällt av dem! Klockan 15 fick jag första utlåtandet från läkaren och inte ens hon kunde se om det var brutet, så jag blev skickad till röntgenavdelningen. Zappzapp, min första röntgen i hela mitt liv och sen tillbaka till läkaren. 16:15 var jag ute från sjukhuset i mitella och med väldigt bandagerad tumme. I Sverige hade detta tagit en evighet men här är allting väldigt mycket mer effektivt! Jag fick tid hos specialistläkare på måndag eftermiddag (den 25e...) och då får jag reda på hur stor skadan är. Jag åkte sedan tillbaka till skolan för att sjunga lite kör med min dåliga hals. Inte kul! Blodsmak i munnen och hela köret. Åkte hem och sov en väldigt behövlig sömn!

2009-10-19 Tisdag (idag): Vaknade ännu en dag med tät näsa. Kul liv! På med mitellan och till skolan! En fruktansvärt seg och nysig gramatiklektion senare gick jag hem, jag klarar inte detta mer. Det är inte kul att ha trasig tumme och vara dunderförkyld! Jag somnade runt klockan fyra och vaknade vid sju-åtta-tiden. Fy hundan! Nu har jag tvättat och nu ska här sovas igen.

Pusspuss

Frida with her viking-roots.

http://www.sussexsnow.co.uk/raceresults.html
Haha, läs denna texten!
"Our first ladies race started the nights’ events off nicely with Frida potentially breaking her thumb. True to her Viking roots, she carried on to race 3 more times with only alcohol to numb her pain! As the evening went on we saw more and more people fall. Skis were flying everywhere as bindings were popping out seemingly every race."
Tummen är blå, ska till läkaren imorgon! Puss

bruten-stukad tumme

fy satan, kan tyvärr inte skriva med stora bokstäver. jag kan inte röra min tumme, fick ett fult fall i första åket, isade och körde två åk till. vann tom ett. åkte så jävla bra även om jag inte kunde hålla staven. jag ska till läkaren på onsdag om det inte är bättre, då är det brutet. de kunde inte säga på plats för jag var för svullen .s puss

Länge sedan!

Det var ett himla tag sedan jag uppdaterade, en hel vecka för att vara mer exakt. Tänker inte ursäkta för detta lilla missöde för jag har istället samlat information att skriva nya saker om, eller något! Måste kolla lite i almanackan för att uppdatera, DÅ har man haft fullt upp mina vänner!
2009-10-08 Tosdag: Vaknade ju somsagt innan klockan ringde, trots en himla odiger dos av sömn på natten. Drog till skolan och retade lite människor över mitt fruktansvärt o-bakis levene. Jag skulle egentligen ha varit fruktansvärt bakis efter alkoholdosen på natten. Lektionen gick bra och sen åkte jag hem för att nana, trodde jag! DÅ fick jag mail från orkestern att det var orkesterrep på kvällen så jag fick helt enkelt dra dit. Skulle spelat slagverk eftersom min viola är i Sverige men hittade en (dösöt) kille i slagverksrummet som spelade både viola och slagverk, så jag snodde hans viola så vi bytte! Eller ja, han gick såklart med på det. Vi spelar Holsts Planeter nu på autumn-termen. Kom hem vid tolv på natten och sen sov jag, skönt!

2009-10-09 Fredag: Sov ut riktigt riktigt länge och kom inte upp föränns klockan 5pm (17.00 reds anm.) och började genast duscha, raka benen och såntdär nödvändigt man måste göra inför en stor fest. Det var Freshers ball på kvällen nämligen. Drog över till Sara på förfest vid åtta-tiden och vi drack oss lite finfint salongsberusade allihopa, eller ja, jag var faktist minst full för en gångs skull! Vid elva kom det en massa killar in i huset, så vi fick köra ut dem. Inga vi kände, en massa småglin som var nära att trasha stället! Vi klarade oss som tur var så vi slapp ringa polisen! Sen drog vi till freshers ball och dansade hela natten lång. Zane Lowe var där, han är en av de mest kända DJsarna i hela GB. SJUKT BRA! Dansade verkligen fötterna av mig i mina högklackade skor! Träffade även Anna, en svensk kompis, och drack Jaegerbomber! Kul! Ja, denna kvällen går inte ens att beskriva i ord då den var helt galen! Det fanns tom hoppborgar inne i dansområdet! Det är livet! Däckade, eller ja, somnade, inne på saras madrass vid sextiden på morgonen.

209-10-10 Lördag: Vaknar vid tolv-ett-tiden och är fruktansvärt obakis. Det känns ibland skönt att vara jag när man är sådär lite bakis! Jag käkade lite frukost, handlade mat och drog hem till mig vid tre typ! Kände att jag behövde göra något vettigt och drog därför på fest, igen! Förfest hos Ingrid, Fanny och Moa där en massa sköna människor hade samlats. Drack lite Malibu-Cola och såndär finfin dricka! Inte min favvo, men fin i färgen, nästan! Sen drog vi vidare till Darrens lägenhet ovanför Greenhouse Effect, sjukt mysigt med god öl (Singha) och sköna människor. Träffade en söt AD från London också, tappat hans nummer dock, lite sorgligt! Efter förfest nummer två så drog vi vidare till Mash Town för att dricka lite mer öl. Ja, ni förstår, här börjar det balla ur lite! Drack la en öl eller två och pratade lite till med sötingen! Lite för "på" killar därinne bara så vi drog vidare till Audio. Det är en jättebra klubb som ligger ungefär vid piren. Gratis inträde och allt! Därinne gjorde jag något som jag ångrar; jag hittade en jättesöt kille (INTE Adn...) som kände igen mig (varifrån vet jag inte) och tog mig i handen och vi pratade. Vet ni vad jag gjorde? Dumma jag! Jag släppte handen och gick! Hur kan man göra något så dumt? Jaja, gjort är gjort och vill ödet något så kommer vi ses igen! Drog hem och fyllekäkade på grymt kebabställe med Victor. Träffade Adn på bussen och kände lite värme i bröstet när han tittade på mig! Hur kunde jag tappa hans nummer också? Påminn mig om att aldrig göra så dumma saker på fyllan!

2009-10-11 Söndag: Måste väl erkänna att jag inte mådde hundra rent psykiskt efter släppa-handen-incidenten, men det får inte förstöra en hel dag! Hände inte så mycket på söndagen mer än att jag storstädade mitt rum. Ibland är det skönt att inte göra för mycket!

2009-10-12 Måndag: Skola verkligen hela dagen, fick mycket nyttigt gjort och sjöng sedan i kören. Gud vad jag saknar Härlanda Kammarkör! Den är så himla mycket bättre än denna kören. Lyckades faktist få med mig Mike på kören men han tyckte tyvärr inte att det var så roligt som jag tyckte. Savannah var dock inte där vilket var lite tråkigt, det är ett himla go i den tjejen alltså. Och vet ni vad jag fick reda på i måndags också? JAG KOM MED I SUSSEX SNOW RACE TEAM! YAY! Det betyder alltså att jag numera är med i ett proffs-skidlag, gissa om jag är glad! Träning varannan tisdag och tävling varannan lördag, här finns ju tom risken att jag blir vältränad!

2009-10-13 Tisdag: Åh, en så sjukt dålig dag! Eller iafl det jag gjorde! Jag tryckte in fel Visa PIN-kod tre gånger så kortet spärrade sig, hur dum får man vara? Riktigt dumt! Drog till skolan och ångestade mig en aning! Drog på skidträningen i Brentwood dryslope igen, och gissa vad! DET GICK BRA! Våran tränare, Steve, var tränare för engelska landslaget i skidåkning och han tyckte att jag var väldigt bra! Blev sjukt peppad och vann varenda race mot tjejerna. Bådar gott inför tävlingen på lördag (imorgon...) Hoppas konkurrensen inte är jättehög bara! Efter träningen drog hela skidlaget och nollade oss nya, vi skulle få in två doughnuts i munnen samtidigt, klökreflexerna satte in kan jag ostolt säga! Jag spydde dock inte vilket var väldigt skönt, man vill ju inte spy inför sitt lag liksom. Jag var nära att klara det! Sen drog vi vidare till någon bar vid North Road och pratade lite med Robin, en asgo kille i laget. Söt dessutom, skönt att inte han kan svenska! Lite för spinkis för mig bara, jag är ju itne supersmal myself om man uttrycker det på det viset. Jag mådde sedan illa av sockerchocken och åkte hem, nej, jag var inte full, är bara ovan vid sockerintag!
Edit: OK GUYS! IF YOU'RE GOOGLE-TRANSLATING THIS BIT! DON'T TRUST IT!

2009-10-14 Onsdag: Ledig dag! Trodde jag! Jag och skidlaget satt på Falmer bar och målade oss i neonfärger för att sedan gå på ravefest! Jag, på ravefest, förstår ni hur ironiskt detta är? Helt otroligt! Fick en massa glowsticks av Emma och såg ut som en vandrande lysande julgran där ett tag. Vi tog Yellow Lemon Bus in till stan och skrek och tjoade som vanligt, Rich (en kille i skidlaget) blev lite för närgången där ett tag, men jag lyckades ordna upp det. Man vill ju inte stöta tillbaka på en kille som redan har flickvän, det känns lite väl oetiskt! Väl på Oceana blev jag jätteuppåt och sprang runt och sa att jag älskade alla, vilket jag gör! Ingrid drog vidare till Digital där de andra var och Emma och Nellie var hur snälla som helst och följde mig hem, eller en bit iallafall. Det är helt underbart att hitta så fina vänner på såhär kort tid.

2009-10-15 Tosdag: (igår...) Var helt slut hela dagen! Mådde fortfarande illa sedan sockerchocken i tisdags och kände bara för att lägga mig under täcket igen. Detta gjorde jag dock inte utan gick laglydigt till skolan för att gå på en urbota lätt grammatiklektion! Klarade precis av sista lektionen med nöd och näppe innan jag drog hem för en kort sovpaus, det skulle ju vara orkesterrep! Gissa vad jag gjorde? Sov 17-22, vaknade, sov 23-07, vaknade, sov 08-11:30

2009-10-16 Fredag: (idag) Har varit ytterligare en helt slut dag, jag sov ju somsagt väldigt mycket men var ändå inte pigg. Kom till skolan som ett lik och fick reda på att Fanny äntligen fått över mina överförda pengar så jag fick en massa kontanter av henne. Bra skit! Kunde äntligen köpa mig en ny plånbok (den gamla gick sönder...) och present till lillasystern. Kom hem och sov ett litet tag, det krävs mycket sömn just nu! Ingrid ringde vid åtta och frågade om jag ville dricka the med tjejerna, jag svarade såklart ja! Vi satte oss på ett mysigt café/restaurant och tjejsnackade i ett par timmar.

Här sitter jag nu, helt slut och känner mig fullkomligt helnöjd med livet! Nu måste jag sova lite till, imorgon är det ju tävling! Pusspuss

UPDATE!

Okej, jag skojade bara! Jag är alldeles för trött för det nu!
Skola+skidträning+fest på samma dag tar skiten ur en!
Uppdaterar imorgon, jag lever, har det bra OCH Englands fd. förbundskapten tycker jag är en bra skidåkare!
Puss

Lårkake-update

Nu har mitt lilla bihang ändrat färg från rött till blått. Undra vad nästa färg ska bli?
Fin va? Den är liksom svart-blå-röd och uppåt! Oj vad bra jag mår!
Denna lårkakan är faktist skönare att sova på än den röda, så inatt vaknade jag inte :)
Nu ska jag och lårkakan dra på freshers ball! Typ nollningsfest! WOHO!

TRÖTT!

Okej, jag kunde inte somna förut, drog till campus istället och spelade lite orkester!
Har nu varit vaken 46 av de senaste 50 timmarna. Jag är trött! SOVA! Puss

Såhär ser en engelsk 10a ut!

Åh vad seriös jag känner mig idag! Engelsk 10a = Svensk 5a!
Thanks Arthur, you've just made my life soooo much better!
Vi snackar pinnar nu, nivet sånadär snygghetspinnar som de håller på med i Adam och Eva!
Ringarna under ögonen är mafioso, så nu ska jag sova innan kvällens bravader! Pöss

UNDERBART!

Tänkte bara kika in ytterligare en gång och säga att jag älskar livet!
Jag älskar allt!
Livet är underbart!
Jag vet inte riktigt hur jag ska kunna förmedla denna känsla jag har nu, jag svävar!
Fy vad underbart livet är! Jag trodde aldrig att jag någonsin skulle kunna må såhär bra! PUSS

ungefär 4 timmar och 40 minuter senare!

Då var man uppe, frivilligt! Jag kan verkligen inte somna om så jag går upp istället! Är livet såhär över 20? Jag behöver typ ingen sömn längre, och jag städar, konstigt dethär, undra hur livet ser ut när man är 50, då kommer jag ha kliniskt rent och inte behöva sova en enda liten halvsekund. Skönt!
Tänkte göra en liten recap nu när jag har tid och är på skrivarhumör!

2009-10-06 Tisdag : Dagen då jag skulle åka skidor, jag skriver skulle åka för att åka i dryslopes är inte som att åka riktiga skidor, det suger rent ut sagt. Iallafall, jag kom till Falmer bar en timma tidigt så jag satte mig i biblioteket och läste lite skolböcker sånt tråk måste faktist göras lite emellanåt! Vi drog iväg till skidbacken vid halvtvå och kom fram runt fyra pga trafficjam. Vi fick på oss asgamla skitskidor samt pjäxor som stank bajs, sen var det bara ut i "backen". Jag är ganska van vid att carva när jag åker skidor, jag trycker till stenhårt i första svängen och drattar på högerlåret. Ont! En dryslope är nämligen som korslagda borstar med typ sten emellan, det skrapar upp mig under brallorna. Andra åket: Drattar på högerlåret igen och får en sjuk lårkaka som gör så ont att jag nästan spyr, men the show must go on. Intagningsåken gick iallafall bra, men jag är ändå inte så conf, självsäker, av mig... Som ni kanske förstår så har jag just nu lättare att uttrycka mig på engelska än svenska, därav svengelskan.

Vi kom la hem från skidbacken klockan åtta-halvnio och satte oss i baren för att dricka lite Strongbows med skidlaget. Trevligttrevligt! Tjejorna drog och kollade på open mic och jag snackade med Savannah och hennes asgoa vänner. Jag började prata väldigt mycket med en trevlig kille, vi kom in på föräldrars och far/morföräldrars jobb. Det visade sig att hans farfar var Nigerias president 1979-1983 innan militärjuntan tog över makten igen, helt stört! Han var sjukt down to earth för att vara född i en sån familj, skönt att veta att det finns såna, vissa är så himla snobbiga och överlägsna... Vi svenska tjejer drog hem ganska tidigt, så jag var hemma redan vid halv tolv. Det är väldigt tidigt för att vara här i Brighton.


2009-10-07 Onsdag : Det känns helt sjukt hur fort tiden går häromkring, kan ni förstå att jag redan har varit här en månad? Igår vaknade jag iallafall ganska sent, eller ja, jättesent. Kom upp ur sängen vid 5:30 pm och käkade lite frukost-lunch-middag innan jag duschade. Skulle egentligen dratt till Ingrid-Fanny-Moa-lägenheten, men jag var så sen så det gick inte... vi möttes upp på bussen in till Falmer Bar, det ligger på skolan så det tar ett tag dit. Vi målade oss i warpaint, asså typ ansiktsfärger för militärer, och såg riktigt stenhårda ut. Vi svenskar var dock väldigt påklädda för fest, tjejerna här har typ små tutus och kortkorta kjolar. Har du jeans när du går ut så blir du sedd som jättepryd typ. Vi träffade även Savannah och gänget, samt alla fina nyfunna skidkompisar.

Bussen in mot Oceana kom vid halvelva och hejhopp i min lilla låda vilken bussresa det var. Vi satt och SKREK en massa ramsor som ett annat gäng fyraåringar på kokain, stört. På tal om knark, som är bajs förövrigt, så är det dessvärre vanligt med hasch här, sorgligt men sant. Okej, sidospår, sorry! Oceana var helt stört! Ussu, student unionen, hade hyrt skilodgen där. Oceana är en sjukt stor nattklubb som har flera olika teman och dansgolv, de har ett korvstånd, Skilodge, Tahitibar, Paris budoir, 70-talsdisco... ja, ni förstår, man kan inte ens se allt så stort är det. Det var så sjukt roligt inatt så det går inte att beskriva i ord, ni får helt enkelt gå in på min facebook och kolla vissa bilder, jag lägger inte ut de sämsta och värsta! Det som händer på Oceana stannar på Oceana. Kom hem då när jag skrev imorse, så ni förstår hur kul jag hade! Nattbussarna här i Brighton är underbara, de går typ hela tiden så man kommer alltid fram och tillbaka även klockan fem på morgonen!

Dagen blir nog helt underbar, jag trivs himla bra här! Pusspuss

Godnatt!

Oj i min lilla låda vad sent jag kom hem!
Kanske dags för lilla sängen för lårkakan och jag! Japp!
Så nu ska vi sova fram tills imorgon (idag...) då vi (jag...) ska till skolan!
Btw, jag kan gå nu! Men jag får fortfarande förklara allt när jag har blivit bra, eller ja, nykter!
Pusspuss
Såhär kul har jag det! Regn och army-party har tagit krafterna ur mig!

Guten morgen!

Eh, ja, jag vaknade nyss! Skyller allt på min lårkaka som gör att rumpan och högerlåret inte UNDER NÅGRA OMSTÄNDIGHETER får nudda något, allra minst liggas på. Inte skönt, inte skönt!

På grund av detta så har jag nu ganska jättebråttom idag, fick mess från Sara nyss som ville träffas, men jag är nyvaken och ska iväg till tjejerna klockan 6 pm, så jag hinner verkligen inte. Jag hinner tyvärr inte berätta om gårdagen heller, men lovar att skriva om den imorgon! Ok? Pusspuss

Sidåkning, presidentbarnbarn och lårkakor!

Sjukligt konstig dag! Kan inte skriva just nu för jag har så jäkla ont i låret, ska till läkaren imorgon för jag spyr nästan av smärta. Förklarar imorgon! Puss
Mitt lår! SÅ JÄVLA ONT! Allting står liksom upp!

Fin dag! IGEN!

Ojoj vilket medflyt jag har, i livet alltså, inte ur näsan!

Vaknade upp imorse och kunde andas väldigt fint ur nosen min, så var denna dagen räddad. Började tom städa rummet runt 7 och fortsatte en timma, hur ofta orkar man det på morgonen? Drog sen till skolan och kollade på en film som var väldigt bra, ytterligare en fin sak med dagen! Käkade lite sallad till lunch och hade sedan en finfin lektion om the goverment och house of commence här i England, fruktansvärt ointressant föreläsning måste tilläggas. Suck, skalan på dagen sjönk lite... Efter riktiga plugget käkade jag lite till, syndare här, och pluggade tillsammans med de andra.
Kören började idag vid klockan 6.10 pm, den var jätterolig, trots att alla inte sjöng sådär jättetonsäkert och sånt, men trevligt var det! Hamnade brevid en tjej som hette Savannah som var hur goo och gullig som helst! Lite sådär halvfreakad precis som jag! Slutade med att jag hängde med till hennes student house och träffade hennes engelska vänner. Det var en kille som hette Dan där som också ska till Brentwood imorgon på skid-tryoutsen, han var verkligen jättegullig och hur söt som helst. Lite sådär tafatt som jag gillar vissa killar, jag rodnade väldigt mycket när han frågade "do you want to sit next to me on the bus tomorrow?". Sådär lite halvbarnsligt men himla gulligt!
Fick även mitt liv tarot-kortat av Stephen och alla kort visade på hur svårt jag har för att fokusera på vissa saker, och att jag har haft ett svårt liv. MEN jag kommer få bra framgång genom att ge kärlek till alla, Stephen försökte övertala mig om att det var HAN som skulle få kärlek, men där gick han verkligen bet alltså! Dan är mycket sötare, haha, fast lammkött är de båda två nu när man är såhär gammal!
Drog sedan hem och vips, här sitter jag nu. Jag har ätit macaronies and cheese för första gången, Savannah sa att jag skulle spy lite när jag åt det, men det var helt okej!
Nu tänkte jag faktist nana natten ett tag, imorgon är ju en ny, fin dag! Pusspuss

Det har slutat att forsa ur min näsa

Så! Nu har syndafloden slutat rinna ur mina aldrig sinande bihålor. Känns faktist lite ensamt och naket nu utan den fina floden nedanför näsan... eller inte! Iallafall, jag har ju inte skrivit så mycket innehållsrika inlägg den senaste tiden, detta beror mest på att jag har så mycket att berätta så det går inte att skriva ner i ord. Jag är så fruktansvärt lycklig nu så jag vet inte ens vart jag ska börja, risken är bara att det låter klyschigt, men det är så det är.

En liten sammanfattning av de senaste dagarna:
Fredag: Vaknade och insåg att det var min födelsedag, Rosan var supergullig och gav mig en "liten present" som bestod i ett helt ansiktskit med ekologiska crémer och sånt. Jag blev självklart överlycklig av den fina gesten och traskade med glada steg till skolan. Tentan som då skrevs gick väl sådär lagom bra men ingenting kunde rubba mitt födelsedagshumör. Efter skolan planerade jag lite och drog sedan hem och sov i ett par timmar. Ja, eller före det så shoppade jag en klänning, lite underkläder, lösögonfransar (!) och en massa annat kul som jag unnade mig. När jag kom hem låg det ett paket och väntade på mig, det var från familjen hemma i Sverige och det innehöll ett par helt underbara örhängen som jag hade på mig på kvällen.
Fredagskvällen börjades sedan med förfest på Miami hotel där många av mina vänner bor ju som sagt där och jag drack en 70centiliters Smirnoff ice. Helt sjukt att det säljs såna, i Sverige finns det liksom bara 33-centilitersalkoläskar. Jaja, iallafall, vi spexade sjöng och drack. Mest drack och sjöng faktist. Efter förfesten drog vi vidare till Walkabout och skakade rumpa bland alla engelsmän. Träffade en trevlig kille vid namn Seth, trevligt trevlig, han introducerade mig till en drink som låter sjukt äcklig men som var asgod. Den bestod av 1/3 öl, 1/3 cider och 1/3 blackcurrantjuice. Jättegod! Sen drog alla tjejer och Seth vidare till någon annan pub där vi dock inte drack något, trevligt var det iallafall. Kom hem runt fyra på morgonen och sov supergott.
Lördag: Vaknade väldigt sent, vid fyra på eftermiddagen, käkade lite frukost och slappnade av lite. Sen ringde Fanny och frågade om jag hade lust att hänga med på restaurang, ja tack! Fanny, Moa, Ingrid, Lisa, Felicia och jag gick till en italiensk restaurang här i Hove. Hur god mat som helst och väldigt bra sällskap! Måste erkänna att detta var min första tjejmiddag i hela mitt liv, jag umgås ju bara med killar därhemma. Efter middagen drog vid till Blind Busker som är en bar här i närheten, deras vän Darren jobbar där så lite gott sällskap fick vi. Sara kom och joinade efter ett tag och vi satt och skvallrade om alltmöjligt! Efter det drog vi vidare till en klubb inne i stan, Smugglers, men jag och Felicia var inte på festhumör så vi drog hem igen. Det blir förhoppningsvis Smugglers för mig nästa lördag istället, har hört att det ska vara en stört bra indieklubb där då. Alla vet ju att jag älskar indie!
Söndag (idag...): Vaknade ovanligt tidigt för att vara jag, dvs redan vid tiotiden. Städade gjorde jag också, duktig liten flicka som orkar göra det, jag antar att det är åldern som tar ut sin rätt. När man kommer över 20-strecket så blir man automatisk pedant, det intalar jag mig iallafall. Ja, sen drog vi ut på stan, Moa, Fanny, Ingrid, Felicia och jag. Trevligt trevligt med mycket prat och promenader. Hungern blev sen för stor så vi satte oss på ett mysigt Starbucks i Kemp town. Pratade om lite allt mellan himmel och jord, killar, föräldrar, kärlek etc, typiskt tjejsnack. Vem kunde ana att jag kunde vara bra på att umgås med tjejer? Jag kom tom på migsjälv med att spontant skrika "iiiiiiiih" när jag såg en söt sak i en butik idag. Jag måste dock erkänna att jag trivs med att vara tjejig, det är första gången i livet som jag gör det. Jag älskar verkligen livet just nu!
Jag kom ganska nyss hem och ligger nu i sängen och funderar på om livet kan bli mycket bättre än såhär. Jag har ju många gånger varit tveksam över om livet någonsin skulle kunna bli bra, men det kan det. Det är det! Jag känner mig så genomgående lyckligt att jag nästan svävar på små blåa moln. Jag har ju gått igenom mycket skit i mitt liv men när det känns såhär lyckligt och perfekt så är jag oändligt tacksam mot allt och alla, även de som gjort mig så mycket ont, för det är det som har tagit mig dit jag är idag. Tack Gode Gud! Jag är så oerhört lycklig att jag inte finner några ord! TACK!
Pusspuss

Niagarafallen ur min näsa

Asså hela niagarafallen har forsat ur min näsa idag, så SJUKT mycket vatten/snor!
Kul info va? Jag har fått ett nytt smeknamn också, "Snoris"! KUL!
Nu ska Snoris (jag...) faktist dammsuga litegranna innan kvällsmaten!
Lovar att uppdatera mer när jag har lyckats få slut på storforsen ur nosen min!
Pusspuss

2 av 5 utedagar avklarade!

Okej, just nu kör jag ett maraton som kallas 5-dagars-20-års-fest!
Detta går ut på att jag festar fem dagar i rad!
Idag har det dock inte gått åt så mycket alkohol, bara hälften från igår, men det är mer än nog bara det kan jag meddela! Tjejmiddag var det idag också, hur mysigt och trevligt som helst! YAY! Nästa födelsedag att fira är Fannys, men hon fyller ju "bara" 19 så det är inte femdagars på henne, tror jag...
Berättar allt om gårdagen (födelsedagen...) och dagen imorgon (idag), nu måste jag verkligen nana natten. Är nästintill döende här av diverse berusning, både av livet och lite smått av alkohol! Pusspuss

Gårdagen och dagen:

Det som hände igår som gjorde mig så lycklig var alla dessa underbara föreningarna som är på skolan. Det finns verkligen föreningar för allt; skidåkare, judar, musiker, volontärer, kristna, muslimer, rollspelare, dykare... ja, allt! Jag gick med i skidföreningen, kören, orkestern och dykföreningen, surprise surprise! Det är uttagning till Sussex Snow Race Team på tisdag, så det blir alltså säsongens första skiddag, ska bli hur undrebart som helst! Min första indoor-skiing dessutom, det trodde ni väl inte? Sånt finns ju inte ens i Sverige. Skidföreningens president var dessutom supersnygg, alltid ett stort pluss! 

Annars ägnades gårdagen åt fonetikplugg inför tentan på fredag, imorgon dvs.
Dagen har också ägnats åt fonetikplugg, kul va? Men imorgon är det storfirande, det av många anledningar: Tenta och FÖDELSEDAG! Gissa vem som fyller år? Jo, lilla jag fyller "gammal" dvs 20. Jag förväntar mig en massa fina skratt, kanske några gratulationer och mycket fest!
Pusspuss

RSS 2.0