Recap nummer tusen!

Sammanfattningen av första veckan här: Helt sinnessjukt bra! Sköna vänner, faddrar, generaler och allt möjligt. Här skall jag nog se till att trivas! Ni får självklart bild-uppdateringar när jag har fått min kamerasladd som jag var så smart och glömde i Göteborg.

Första dagen på uni!

Pirrpirrpirr!

Måste nog mogna till mig när det kommer till skrivandet, men jag orkar verkligen inte använda mitt tentaskrivar-språk här. Hursomhaver; om två timmar börjar jag plugga internationella affärer på Linnéuniversitetet. Wish me luck!

Inflyttad

Nu har jag flyttat in i min supergulliga lilla lägenhet i Kalmar. Känns toppen! Allt är svart, vitt, rostfritt, rött och rosa, ni får en fin roundtrip när allt är ordnat! Puss

Dansade på baren!

Somsagt, jag lovade att dansa... och jag dansade! På baren! Med chefen! Kul! Är inte bakis och snart är det off to work! Skönt att jag inte tokdansade ännu mer!

Hörs senare, antagligen i Kalmar för the shit is piling up and it just hit the fan!

Dance dance dance

Fy sjuttan vad jag ska dansa inatt! Dansa like it was no tomorrow! Sista festen i Göteborg på ett tag.


Lykke Li - Dance dance dance

Gaaaaah Gaaaah oh lala

Jag har way too much going on just nu, detta märks på uppdateringen här på bloggen. Jobb, modellingwork och shopping på schemat mest hela tiden. Känner mig sjukt stressad ungefär hela tiden...

Flytten sker om mindre än en vecka, och tills dess jobbar jag tio timmar varje dag. Känner mig smått panikslagen men vi får se hur det hele går.

Dagen har spenderats med shopping och fikandes med min yngsta lillasyrra, jag har lärt henne att säga saker som "schnajsigt" istället för "nice" och bjudit henne på fika på Espresso house. Försöker få henne att gilla islatte och alltihopa, och hon är en fast learner. Gott att ha en ascool 12-årig syster som är en liten mini me.

Smell you later, maybe in Kalmar.

RSS 2.0