Mitt 2010.

En liten sammanfattning av det gångna året. Från Michaela Fornis blogg.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Blev så kär att jag inte kunde sova på nätterna.... Och tappade min känsla för mode eftersom Kalmar inte innebär så mycket inspiration som jag är van vid att få.

Har du några nyårslöften?

Klyshigt men ja, gå ner i vikt och leva hälsosammare. På riktigt denna gången!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Före detta vänner, och numera bekanta fick barn i år. Väldigt konstig känsla då min biologiska klocka inte börjat ticka det minsta... det kan kanske bero på att jag är 21 år.

Vilka länder besökte du?

Indonesien, Norge, Italien, England, Litauen och Danmark.

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?

Ingen aning... är jättedålig på datum faktist. Antagligen min systers student!

Vad var din största framgång 2010?

Att komma in på den utbildningen jag ville, oavsett om det var i Borås, Kalmar eller Hong Kong. Att bli invald i Kalmar Ess styrelse och att få jobbet på Liseberg.

Största misstaget?

Att vara elak mot någon som jag bryr mig väldigt väldigt mycket i rädsla för att bli sårad.

Bästa köpet?

Gills min hyra på min lägenhet varje månad? Annars är det min Cambridge Satchel.

Vad spenderade du mest pengar på?

Möbler och kläder. Dessvärre också några ytterligare par skor...

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Att mina nära och kära fortfarande har hälsan och att det finns några där ute som bryr sig väldigt mycket om mig.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?

We ne parla Americano, lätt! Och ESS-dansen till det.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Ibland når man botten och från det kan allt bara bli bättre. Min botten nåddes först 2004 och sen dess har jag bara blivit gladare och gladare.

Vad önskar du att du gjort mer?

Je ne regrette rien. Absolut ingenting!

Favoritprogram på TV

Så mycket bättre, Vem vet mest, På spåret, Top Model och Gossip Girl.

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Jag var på Hill of Crosses i Litauen och sen tog vi färjan hem. Drack absint och rödvin tills jag somnade.

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

Helt galet bra första halvan och sen lite för proper andra halvan. Kan bero på att jag på våren studerade på Textilhögskolan i Borås och att jag nu studerar på Ekonomihögskolan i Kalmar. Inför 2011 har jag dock lovat mig själv att inte sunka ner mig rent mode-mässigt och köra på min still. Det är Rebecca, Fiona, Mary-Kate, Ashley och jag mot världen.

Den bästa nya personen du träffade?

Finns så många fina människor som jag har träffat, lättast är väl att ta dem i kronologisk ordning: Jenny, Amanda, Per, Nayron, Patric, Hanna, Sandra, Daniel, Robin och Alexandra. Det känns som att jag har missat så många men snälla rara förlåt mig för det!

För att avsluta detta tänkte jag bara säga att ni får förvänta er en mer personlig blogg under 2011. Jag kommer att skriva av mig mycket mer om allt. Ni får även hänga med i alla svängar; mitt liv, min stil, mitt styrelsearbete, Liseberg och sist men inte minst min flytt till Hong Kong i januari 2012.


Fick allt...

Fick allt på min julklappslista, och mycket mycket mer. Är så lycklig över dessa materiella ting. Självklart spelar min eufori över lite då jag inte har firat jul sedan 2006 på grund av resor och annat.
Det enda jag skulle behöva nu är en trygg famn att somna i.

Une petite pause

Nu känner jag inte för att blogga längre.... Jag får se om/när jag återkommer!
Antagligen hinner jag skriva lite sporadiskt i framtiden för just nu går mitt liv i 180 km/h.

Vaken

Nu ska jag snart gå in i tentamenssalen. Peppar med Rebecca & Fiona och Swedish House Mafia.
Wish me luck!

500 days of summer

Förstår inte... alla sa ju att filmen skulle vara bra!

Tillbaka till livet

Efter mitt lilla psykbryt beslutade jag mig för att inte studera mer idag och nu känns det mycket bättre. Jag tog en lång dusch, lackade om naglarna och fixade en ansiktsmask och känner mig nu mycket bättre. Lite ensam, men bättre än förut!
Wuthering Heights - Kate Bush

Hopplöst

Idag är en såndär dag då allt känns hopplöst. En såndär dag då jag känner mig ensam. En dag då jag känner mig övergiven, värdelös och fel. I allt vemod ligger jag ensam i min säng och ser på kärleksfilmer, enbart för att inse att jag kanske aldrig kommer att hitta den rätta.

Det är väldigt sällan som jag har dagar som denna. Jag tror att jag tänker för mycket, att jag står och tittar ut genom fönstret och tänker på hur lyckliga alla par ser ut i snön. Och hur tråkigt det är att vara ensam.

Jag har varit singel länge, och jag har varit så kär så att jag inte kunnat sova eller äta. Vissa kärlekar har gått över men det finns några som jag inte kan släppa; kärlekar som har fått mig att tappat fotfästet totalt. Jag hatar att inte ha kontroll över mina känslor och när jag senast tappade kontrollen sa jag att "det är värt att få hjärtat krossat av honom för då har man ändå försökt". Åh vad jag ångrar det nu.....

Jag tror trots allt att jag behöver gråta nu, att jag behöver få utlopp för mina känslor. Jag har ett underbart liv i övrigt, det enda svåra är att vakna upp utan någon bredvid sig, att slänga ut armen i sömnen och inte råka väcka någon annan och att inte kunna säga "jag älskar dig" till någon och verkligen, verkligen, veta att när han svarar "jag älskar dig" så menar han det... i evighet.

RSS 2.0