Leva, tänka, drömma träning!

Fy, dethär toktränandet tär på psyket. Somnade vid tvåtiden inatt och vaknade vid fyra av att jag var helt svettig efter diverse oväntade aerobicsövningar i sömnen och vid sjutiden vaknade jag av att jag var i gymet och hade träffat en snygg kille, i sömnen dessvärre... Fatta ångesten när klockan ringer klockan nio och jag inser att jag ska iväg till gymet igen. Blev tio minuter på crosstrainern som uppvärmning, ett gympass på en timme och sen en timme poweryoga och promenad hem. Finfin träning så jag kom hem för bara en timme sedan. Hoppas att jag kan komma igång med träningen ordentligt!

Shopping!

Notes about freedom - Act II

Dagen blev inte fy skam ändå trots min försovning. Träffade Amanda och Jenny vid ett-tiden och började shoppingturen. Blev shopping-lunch-the-shopping-fika-dag! Fint som snus! Fick med mig ett bälte från Hm, ett nagellack från Make Up store, ett oleo-relaxserum från Kérastase, lite pärlor från Millefiori och en stor scarf från Zara. Lagom mycket! Skulle köpt en mobiltelefon också men den fanns inte i lager dessvärre. Får köpa den senare. Min gamla mobil blev ju söndertrampad i en springrush till bussen i England. Nope, nu måste jag nana, ska vara på gymmet vid elva imorgon. Puss


Stressa stressa stressa!

Åh, jag lider av sjuklig tidsomställnings-jetlag. Vaknade dessvärre nyss (råkade klicka av väckarklockan i sömnen) så nu måste jag stressa in till stan för att shoppa. Ska iofs bli lite småtrevligt men min träningsvärk håller på att döda mig. Ska bli skönt med en träninsgfri dag, imorgon är det på't igen! Wohooooo! Up, up and away! Puss

Skönt!

Har just haft ett jobbigt snack, men det var skönt. En massa saker har tagits upp och det känns bra. Konstigt nog. Är glad, lycklig och lättad. Och nej, jag kommer inte förlorat något, bara vunnit. Är så glad att jag har världens bästa vänner omkring mig! Tack!

Min kropp hatar mig!

Ont ont ont! Fruktansvärt dålig idé att gå och träna med magen full av träningsvärk. Jätteroligt pass dock, kom på migsjälv med att le från öra till öra flera gånger. Instruktören var GRYM, hon inspirerade verkligen. Eftersom jag kom till passet med låga förväntningar (brukar inte gilla afrikansk dans i normala fall) så var det överraskande.

Nu ska jag gå och nana natten, har en finfin dag imorgon med shoppingtur deluxe med världens bästa Amanda och Jenny. Smell you later!

Bra vs. Bra

Under pressure - Queen och David Bowie

Ja, då är det en ny dag alltså. Sov alldeles för länge och vaknade vid kvart över ett, tack Josse för att du ringde! Vi (jag och josse alltså) ska dra och träna lite afro-power ikväll. Ska bli sjukt kul även om jag har sån träningsvärk i magen sen igår att jag knappt kan stå upp. Det kan bara bli bättre om man tränar, eller?

Hursomhaver var kvällen hos Solle trevlig, vi drack rödvin och åt ost. Gott gotti gott gott! Det är så sällan som vi träffas och inte festar liksom.

Nehepp, nu ska jag byta om inför träningspasset. Känns ju inte så bra att Frölunda ligger under hemma med 0-2.

 

 


På fronten, intet nytt!

Fy fasen vad tråkigt jag haaaaaaaaaaaar. Har verkligen bara suttit framför datorn hela dagen efter jag kom hem från träningen. Dåligt Frida, ajja bajja. Så nu får jag helt enkelt boka in ett Afro Power-Aerobic-pass imorgon efter hockeyn för att bränna lite till. Ska till Solle och dricka the ikväll, och kanske tom äta lite bakelser... bra för träningen. Eller?


Redan tränat!

Hohoooooo, är redan vaken och färdigtränad för dagen. Känner mig mycket duktig idag! Ska börja skriva på några uppsatser som ska in om en-två månad-er.

Under pilatespasset så visade det sig att jag var sjukligt dålig på allt vad pilates handlar om, men det gjorde inget, för fina Lykke Li spelades hela passet ur högtalarna. Näst-nästa vecka (damn påsk) så ska jag dit igen och förhoppningsvis vara liiiiiiiiiite bättre.

Let it fall - Lykke Li


Träna träna träna!

Som ni kanske märkt så är jag mästare på att smita från träningen, så nu har jag satt upp ett schema för de kommande månaderna där jag SKA träna när jag skrivit. Varannan pilates/yoga och varannan spinning. Good shit! Och promenad till/från gymet, dvs 30 minuter. Här ska man bli sommar-fit!

Mmmmm...

Sjukt peppad inför Liseberg alltså! Jag fick mitt schema idag och det verkar som att jag ändå får några lediga helger i sommar. Gött det, även om jag vill jobba så mycket som möjligt.

Nog tjôtat om det, vad händer annars i mitt liv då? Jo, jag pysslar lite med allt möjligt, idag har jag jobbat och varit hos frisören. Blev inte kortare men däremot uppklippt och lite schnajsigt sådär. Gött att få lite goare hår innan sommaren, nu ska det bara blonderas liiiiite till. Det kommer säkert att sluta med att jag blir platinablond eller något liknande. Några minuter i solariet bilr det nog också. Shit, jag kommer att sluta som en bimbo.

Just nu sitter jag och mumsar på ananas-, apelsin- och päron-sallad, gott gotti gott gott. Måste ladda upp inför yogapasset imorgonbitti. Om jag orkar (ett STORT om) så blir det kanske ett cykel 2-pass efteråt. Det beror lite på vad jag känner för, shoppingsuget är ju i farten...

Nej, nu tänkte jag inte skriva längre. Ni får helt enkelt se vart livet tar mig imorgon eller något sånt.

Vem vet? Kanske kan jag dansa såhär en dag. Kolla in! Älskar Singing in the rain!

Tråkiga inlägg

Ursäkta för sjukligt tråkiga inlägg men just nu har jag inte internet med min bärbara (och alla bilder...) så jag får lägga upp en massa fina bilder som ni sett innan. Imorgon blir det jobb och klippning av min överdrivet fula frisyr. Chop-chop! Tror att det blir uppklippt men utan lugg just nu.

Längtar tillbaka till Bali och sommaren nu, även om jag vet att jag snart kan surfa igen (ja, jag vet att det är en bodysurfboard, men benen var döda efter två timmars vanligt surfande) Och shit vad brun jag var! Jag har lovat att lägga mig i solariet när jag har tränat tio gånger, dvs om nio gånger till. Dumma mig som lovar dumma saker som att springa göteborgsvarvet 2012 och klä ut mig till dumma saker.


Liseberg

Är trött på att vara sjuk så nu ska jag gå och träna Pilates för att komma i form. Inte för att jag har någon som helst aning om vad pilates är, men ändå. Kul att prova på, det kanske är något för mig! Annars händer det faktist inte så mycket, det är sjukt mycket skolarbete nu eftersom att jag vill ha allt klart före jag börjar på Liseberg. För ja, jag har fått jobb där hela sommaren. Gissa vem som är over the moon? Jo, jag!!! Först en arbetsplats där man kan åka skidor efter jobbet och nu en arbetsplats där man får åka karuseller efter jobbet. GLÄDJE!!!


Dundersjuk

Ligger just nu hemma och mår verkligen pissdåligt. Förkyld OCH infektion! Känner mig som en klubbad säl. Shit, nu kom familjen hem. Måste dra!

Nagellack på datorn

Mental note: Lacka aldrig naglarna ovanför din bärbara dator ÄVEN om du aldrig spillt nagellack innan!

WHY DO I DO THIS TO MYSELF???

Okej, shit, nu har jag lovat bort migsjälv IGEN! I oktober smäller det; jag har lovat att springa omkring som en grön/rosa kanin på slutfesten på Liseberg. Ingen bra idé Frida! Detta är fan värre än när jag lovade att åka nedför storbacken i bikini, men har man lovat något så måste det hållas. Så, imorgon bär det av till gymet för att börja trimma.

Förra gången som jag spexade till det LIIIIIITE! 30 meter tinsel och julgransbelysning i håret!

KAH - POW! See you in october!


Så, klar!

Tillbaka från doktorn, för ett tag sedan. Det var tydligen en uriinvägsinfektion som spridit sig till tarmarna och njurarna. Inte konstigt att jag har haft lite ont. Konstigt att jag inte känt något tidigare. Jaja, bra besked iallafall! Ett annat bra besked var att jag har fått jobb i sommar, på Liseberg! KUL! Så, en bra dag, trots sjukdomen. Detta firar jag med röda naglar och en fin film, enjoy:


The truth

Okej, here's the truth: jag har något problem med magen just nu. Och nej, haha, jag bajsar inte konstigt eller något sånt, men jag har kramp i magen så det skriker om det. Ringde igår och de sa att det var magkatarr, vilket det inte var. Så nu har jag en akuttid klockan 16:15. Wish me luck! Senaste diagnosen var att det var en infektion i magen, vilket jag inte hoppas. Det konstiga är att det känns lite överallt i hela buken och upp mot hjärtat. Yuck, buken, vilket äckligt  ord, jag låter ju som en gammal ölkaggeman. Måste tillägga att jag inte är det. Så, nu vet ni. Återkommer lite senare med lite ord. Om det inte är något allvarligt vill säga, men det är det nog inte. Positivt tänkande ftw!

UH-MAH-ZING!

Telephone - Lady Gaga och Beyonce


Om kärlek och livet

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger - Håkan Hellström

Idag har varit en ond dag. Eller njae, den startade väldigt bra, ända tills Jenny läste dagens horoskop och vi insåg att allt enligt det skulle "strula till sig". Vilket det gjorde, med måtta! Fick mitt ontimagen och proppade i mig några värktabletter och sedan så visade sig att jag hade ritat fel när jag förde över från mönsterblock till styvt papper. Fem timmars arbete åt skogen. Visst strulade det till sig, med måtta! Kom hem och somnade med en duns i soffan. Just nu vill jag iofs mest bort till ett varmt land med ett gäng vänner. Och sova ut...

Dijjanall

"ok taht dinner you cooked was amazing! but just promise no dijjanall..or whatever!"

oooow, jag saknar min Emma i England! Men hon gillar inte djungelvrål :P hahahaha

My new hairdoo!

Våren 2008 - September 2008 - November 2008 - Februari 2009 - September 2009 - November 2009 - Mars 2010
Fy attan, allt (utom färgerna) är naturligt. Nu kanske ni förstår varför jag har bad-hairdays ibland. Jag har nämligen sjukt svårt att tämja min kalufs. Och längst ner ser ni alltså min nyaste frisyr; halvkort med lång lugg. Det skall förhoppningsvis växa ut så fort som möjligt! Misstag!

Konstigt

Okej, såhär är läget: just nu leker alla känslor berg- och dalbana igen. Nu får ursäkta för konstigt bloggande. Hursomhaver så är en närstående på sjukhus, jag är kär och imorgon har jag en anställningsintervju till ett jobb jag verkligen vill ha. Detta kommer att lösa sig på bästa sätt tror jag!

Sådär, så såg jag ut igår. Imorgon är det en ny dag!


En hyfsat ytlig recap:

Vad händer i mitt lilla liv då?
Jo, ungefär hundra miljarder saker kan man säga. De senaste dagarna/veckorna har gått som i ett töcken. Efter min lilla skidresa har jag hunnit med galna fester, shopping (se nedan), en massa skolarbete och sång för glatta livet.

Vad mer finns det att säga? Jo, jag har blivit kär! Eller det kanske inte är en nyhet men ändå. Känns bättre och bättre för varje gång vi ses. Man vet aldrig vart livet tar en, men nu känns det bra iallafall.

De galna festerna resulterade inte i fylla, men däremot att två killar låg och kysste varandra i festhållarens säng. Okej, detta kanske inte var chockerande i sig, jag har många bi- och homosexuella vänner, men ändå. Detta kanske inte är så normalt i Sverige idag. Misstolka mig inte som att jag är homofob eller har fördomar.

I helgen händer det inte så mycket, en tentafest på lördag och pluggeliplugg resten. Har en tenta på måndag och tentafesten är en kompis. Ska komma i paljett-tights och en paljetttröja, enbart för att det är melodifestivaltema på det hela. Kul på en teknisk-fysik-fest! Moha, Soheil kommer att dö! Kul!

Puss

The garden collection!

Bilder från HM.

 

Fick precis ett mail från världens bästa Amanda att the garden collection på hm hade släppts imorse istället för om en vecka. Jag var då snabb med att klicka hem dessa två plagg ovan, jackan var dessutom på 100:- rabatt och klänningen kostade bara 199 kronor. Grymt finfint!


Shopping!

Nu är jag helt slut, har gått på stan i sex timmar idag. Långfikat med två sköna kursare och sjungit en herrans massa. Pöss

I LOVE FACE-RAPING!!

Okej, alltså när man skriver fula saker på någon annans facebook. Kolla bara hur min newsfeed ser ut. Jag fullkomligt älskar mina vänner i England som ni kanske förstår!

Update: Nu kom detta också: Philip:

did no1 work it out from how close i am to my beautiful Lara, it was that first lick that let me no i was on the right path...aww the world of gay and dogs!!

Update 2 : Philip:

me and lara are off to experience inter species erotica

Update 3: Hahahaha, nu upptäckte han det. Stackaren!!!! Är faktist lite ledsen men oj vad roligt det var!

Alldeles för tidigt...

Fy fan rent ut sagt. Vaknade för cirka femtiofem minuter sedan och vill bara lägga mig under täcket igen. Fungerar det tror ni? Nope, inte det minsta. Sjumilapendlandet knäcker mig, tur att jag ska till IHM imorgon. Nu; off mot Borås. Tur att Espressohouse på centralen har öppet så jag kan äta frukost, just nu vill jag bara kräkas.

RSS 2.0