Is!

Jahapp, nu har blötsnön smält så det är is, blankis, all over the place. Halkade superilla när jag gick till gymmet idag, så jag fick ett sår på handen, mindre roligt faktist. Är dock stolt över att jag kom iväg till gymmet och tränade litegranna, det är inte varje dag man orkar det. Åtta var jag hemifrån och var hemma för bara några minuter sedan. Ligger nu framför tvn och tittar på nyhetsmorgon. Snart ska jag duscha och sen är det jobba, jobba jooooobba som gäller. Till halvåtta ikväll, sen kanske det blir träning igen, får se lite vad jag känner för... Haha, om jag känner migsjälv så tror jag att jag tränar imorgonbitti istället, för nu är det beach 2009 som gäller, och bikiniåkningen sista dagen. För ja, vi ska åka storbacken ner i bara bikini, gott e de!

Blötsnö!

Ojoj, nu börjat slasken komma... och jag som fullkomligt avskyr slask och allt vad det har med sig. Kan det inte bara gå från snö till sol? Det kan väl inte vara så svårt för Han däruppe att förstå, eller? Jaja, jag vaknade iallafall runt tolvtiden idag, eftersom jag råkade försova mig, dock var jag ledig från jobbet så det var lugnt. Åkte till backen runt tvåtiden för att ta ett par åk, vid tre så joinade även Hanna, Sara, Wictor och Oliver och vi åkte lite skicross. Wictor sa tom att "Frida, du KAN ju åka skidor" även om jag hade sagt det. Menmen, alla tror inte på att jag är så bra som jag är...  Efter detta satt jag och tjötade lite med skidlärarana som jag ska bo med sista veckan, och sen var det dags för clinic för vissa av dem. Hanna, Oliver och jag drog hem till mig för vi var superdupertrötta, Wictor fick komma med pizza senare. Fasen vad gott det ska bli att dra till Båstad i sommar med dem!!!! Behöver lite sånt efter mitt spartanska no-shopping-life häruppe. Klarar det knappt kan jag säga, menmen, snart är jag hemma, och det ska bli sjukt skönt.

Nu på kvällen har jag diskuterat sexigheten i benbrott med Anton på msn, haha, har inte pratat med honom på en halv evighet så det var gott att prata en massa minnen etc. Dock missar jag honom då han bor i Århus och pluggar medicin och kommer hem precis fel tider för att ses, menmen, vi tar det i sommar istället.


Fest!


Snart så drar jag hemåt mot Göteborg igen, och jag saknar staden som fasen. Saknar verkligen allt med den, familjen, kompisarna, att kunna ta en fika när man vill och att bara kunna springa runt på stan och shoppa.

Är tillbaka den 22a april, och den 25e är det fest! Kom alla som vill, men det är ingen idé att komma hem till mig, för that's not where the party's at så att säga. Så buhu för er! Skicka mess eller facebooka mig så ordnar jag nog saker och ting. Planerna är stora och om jag kommer hem före klockan fem på morgonen så blir jag riktigt ilsk på er som inte orkar festa ordentligt. För jag kommer att göra det... No worries about that! Ska fixa en finfin spellista och alla närmsta kommer att vara där, dvs dem över arton, så sorry syrran :P

 Nej, frågan är vad man ska göra nu? Förbereda sig inför morgondagen som innebär träning och allt möjligt roligt som får mitt självförtroende att bli lite högre, för just nu ligger det någonstans vid fotknölarna. Även om jag verkar säker utåt så är allt inte så just nu... Menmen, orka deppa för detta nu, jag har bara två veckor kvar av jobbet och ser verkligen ifram emot sista veckan då jag och hanna ska sitta i en annan stuga och pimpla alla alkohol vi kan komma över, och åka skidor i badkläder.


Ojoj, detta är sånt jag saknar. När man sitter på ett kebabhak klockan halvett en tisdagsnatt efter en utgång. Fina miner från både Ivar och Henke här. Ger mig alltid ett gott skratt, tack guys, det behöver jag. Däremot uppskattar jag inte at ni sprang ifrån mig och skrek att ni var på uppdrag för att utrota den tyska armén, haha, wazzup with that? Sjysst att kalla mig för tyska armén. Sååå elak är jag inte! Nej, nu är det läggdags, seriöst!

Innan jag aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavlider!

Haha!

Ensam?

Är helt ensam hela dagen idag, vilket är skönt, men efter ett grymt bra gossip girlavsnitt så känner jag mig totalt ensam och övergiven. Vet inte varför... Kan bero på att jag är singel! Haha, iofs frivillig sådan, och vissa tider känns det jättebra, men andra tider, som nu, så saknar man någon att mysa med. Jaja, hur ska då detta lösas? Jo, imorgon är det träning och skidåkning som gäller hela dagen i hopp om att bränna lite kalorier och förhoppningsvis få lite smalare mage, för jag älskar min rumpa, den ska inte krympa något. Även om den ibland är liiite ivägen, men jag skyller det på spinning och skidåkning! Inget överblivet fett där inte. Nu ska det drickas smoothies för att få lite energi!

Dricka?

Ja tack... gosh! Lyckades bjuda runt alla mina kompisar så kortet sa nej, menmen, lönen kommer ju in på ett annat konto så jag överlever månaden och nästa, oroa dig inte mamma! Är förövrigt snuskigt trött just nu efter att ha jobbat som en blå i flera dagar på raken, så imorgon och iövermorgon skall jag bara ägna mig åt migsjälv, manikyr och sova. Och kanske ett och annat åk i backen. Förövrigt så ja, även jag har druckit, men i måttliga mängder, och så gör alltid lite syre susen när man går en liten promenix från klubben och till bilen... Jaja, höres mer imorgon, när jag vaknat! Och glöm inte att ställa om klockan, dvs ni som inte har en chef som påminner er om detta!

Update: Det var inte jag som körde bilen, härregud, inte är jag en rattfyllerist...

Jobba?

Kul skämt! Eftersom jag inte kunde ta mig upp för backen igår så väntar nu en finfin färd med SKÄRTLAPP nedför samma backe! Jag drar om fem minuter, wish me luck! Är trött som ett jväla svin eftersom jag bara sovit i fem timmar också, så det blir en finfin middagsnap efter jobbet klockan tre...

SOLLEFTEÅ!

Japp, finfin gäst på jobbet idag, han sprang runt och skanderade S-O-L-L-E-F-T-E-ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ-E, och sen ville han att jag skulle visa honom hem och bädda ner honom i sängen, med mig! Jag tackade dock nej, orka göra det på arbetstid liksom ... haha! Roligt iallafall, speciellt när han var hyfsat snygg. Sen så var det inte mkt mer kul på jobbet.

Däremot, när jag skulle hem och upp för väääääääääääääärldens längsta backe, så klarade jag det inte och bilen började bara slira, så jag fick backa ner, väl där så klappade jag migsjälv på huvudetoch sa "duktig Frida, nu försöker vi eeeeeeeeeeen gång till" och så klarade jag det inte, men ändå! Fy fan vad stolt jag är över migsjälv måste jag säga! Jag är som ni kanske annars vet en av sveriges sämsta bilförare.


 You know you love me xoxo - Frida

Tuttar?

Frida säger: precis! Bra inställning jag vill också ha någon som är kär i mig
*PIIIIIP* säger: hahah jag kan vara kär i dig om du vill
Frida säger: nej, det ska vara frivilligt vill inte ha ngn sympatikärlek
*PIIIIIP* säger: jag kan vara frivilligt kär ;D om du lovar att jag får se dina tuttar hahahaah
Frida säger: hahahaha, men *PIIIIIP*, man kan bara vara kär i en NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ
*PIIIIIP* säger: vadå? jag gillar tuttar

Japp, and on it goes! Seriöst sjukt! Hur fan lyckas man hålla denna nivån på ett samtal utan att tröttna på varandra? :P Kul iofs att veta att han gilalr tuttar. HOHOHO! Nej, nu börjar jag flippa ur, har jobbat sen klockan sju imorse och jobbar fortfarande, det är mindre roligt men desto mer roligt när lönen rullar in nästa månad... Lite får man änna offra sig för pengarnas skull tycker jag.  Och nu la HV71 lagt ett mål i Scandinavium, kul skämt! Detta är knappt roligt längre, kommer snart sitta och storlipa om inte grabbarna på msn lyckas muntra upp mig :P
ÅH FY FANKEN, en urhoppad axel, på en frölundait, inte roligt.. nedra Hv.

Sötast?


Haha, jag hittade armbandet som är jag i ett nötskal. Sådär sötsnyggt! Och om man kollar snabbt så ser man knappt att det är handbojor. Och nej, jag är inte fetich på något sätt. Men är det inte sött?



MENMENMEN!

Vad fan har hänt med 2½men introt är min stora fråga? Svar mottages tacksamt!

Hur kan man?

Denna människa lämnade partylivet i Göteborg för ett mer seriöst liv i Stockholm. Och jag saknar honom som tusan. Satt på msn och tjötade med honom inatt, och han försöker seriöst övertala mig att vara Shrek på slutfesten häruppe. I lederhosen... när jag sen försökte förklara för honom att jag inte har ett par lederhosen så försöker han övertala mig att sy ett par av ett roadkill. Knepig kille, men han får mig seriöst att skratta. Haha, och nej, ingen kärlek här, bara vänskap.

Haha, snygg bild på Elias som hänger på hans arm också. Min stora fråga nu är vart vi tog detta kortet.. Kan det ha varit Berså undrar man. Haha, jag har ignen aning som vanligt!


Dålig uppdatering..

Ja, jag vet, ni är kanske arga och sura på mig. Men nu ska jag verkligen skärpa mig. Jag har ju trots allt bara fyra veckor kvar häruppe, och om sanningen ska fram så ska det bli sjukt skönt att komma hem till Göteborg igen.  Hanna, min partnerincrime kommer tillbaka hit på lördag kväll och då kan jag bara förbereda er på en fetingutgång! Ska bli sjukt skönt också, då är jag förhoppninbsvis av med min medicin också. Och ja, jag är sjukskriven i två dagar till pga att jag kräktes inatt av alla mina hostningar.  Vet ni vad som är positivt här i livet dock? Jo, att Frölunda leder med 2-1 i matcher.  Och att jag lever och har det finfint, trots alla sjukdomar.

Ûbersjuk!

Första sjukdagen i Branäs i år. Visst är det halvroligt att ligga häruppe som en totalt lakad sill, men jag har superont i öronen, halsen, huvudet och hostar nästan magen ur migsjälv. Imorgon är det herr doktor som gäller dock, det är planerat sen länge för jag har haft ont i öronen i åtta dagar, och tre är egentligen då man skall uppsöka sjukvård. Domen komer iallafall imorgonbitti tror jag.

Melodifestivalen igårkväll var ju sjukligt dumt, jag förstår inte varför man skall ha jurysar i de olika landskapen i Sverige. Urbota korkat, och vilka sitter i dessa jurys? För de hade ju nollkoll på vad invånarna tycker. Nej, bu säger jag bara!

Nu ska jag nog dra mig mot sängen för att sova fram till klockan sju-åtta kanske. Håll tummarna för mig nu!

Hemmatiden

Ja, jag var alltså hemma i några dagar i helgen, och det var finfint! Kan sammanfatta det hela lite ubersnabbt för er, för det var en snuskigt intensiv tid, och helt, helt underbart!

2009-03-07 Tog bilen till Torsby, sen tåget till Göteborg. Såg en massa jägare på vägen, läskigt värre med vapen och allt. Sedan mötte mamma och Stina upp mig på stationen, och det bar hemåt efter lite födelsedagsshopping till världens bästa pappa. Familjemiddag hemma och sen var det vindrickande med Becca på tapeten. Måste säga att jag saknar Becca kopiöst mycket när jag är borta! Hon och jag är som helan och halvan, ying och yang etc, eller som hon sa "vi har ett högt tempo när vi pratar, men vi förstår varandra ändå" och jag kan inte säga det bättre. Några glas vin blev det, och sen nattamat på café. Och cafékulturen är något som jag också saknar med Göteborg.

2009-03-08 Pappas födelsedag, började denna med att sova ut i min egna säng, och vakna av ljuset i mitt eget rum. Sen tog jag en långfika med Josse på mitt gamla stammis-café där jag drack mitt favvothé, som inte finns någonstans häruppe i det ödsliga norr. Sedan körde jag ( i mammas V70, som är så ny så jag inte vågar köra snabbt överhuvudtaget...) och hämtade kinamat och Josse och jag kände oss som världens mest bortskämda ungar. Sen åkte jag hem med maten till min älskade familj och vi åt familjemiddag.

2009-03-09 Vaknade med ett ryck, var tvungen att duscha i min egna dusch, med mitt vatten etc. Haha, sjukt gott att vara hemma. Åkte in till stan och lunchade med Solliebollie (aka Solle...) och åt på mitt stammis-café igen. Väldigt gott med bakad potatis. Sen åkte jag och Solliebollie och köpte en målarduk till mig, och ett fång tulpaner till min gamla lärare. Åkte sedan till operan för att hämta biljetter till Läderlappen den 24e april. Ser fram emot detta jättemycket! Sen mötte jag upp Stina och Lovisa (mina systrar) och såg på "Return to the forbidden planet". Väldigt roligt att träffa alla gamla lärare etc, lämnade tulpanerna till min all-time-favoritlärare Martin Rossing. Världens bästa lärare, grymt engagerad i allt han gör och precis så man önskar att alla lärare var. Åkte sedan och shoppade och fikade med mina systrar. Finfin kvalitetstid. Åt sen ytterligare en familjemiddag. Sen drog jag in till the Queen för att hiva öl med mina partybuddies Ivar och Henke. Haha, ingen mer information om det, men vaknade hos Ivar morgonen efter, INGET SÅNT! Henke och jag sov i vardagsrummet så oroa er inte.

2009-03-10 Sista dagen hemma, dessvärre, hade velat stanna längre. Packade och sen kom Becca hem till mig och drack en massa the och pratade strunt, precis som gamla tider. Och framtiden, för ja, jag kommer trots allt hem igen för evigt om mindre än sex veckor. Och trots att jag trivs bra häruppe i Branäs, så saknar jag hemma mer och mer för varje dag som går. Alla mina vänner, jag saknar er något sjukt mycket!

På väg till riktiga hem!

Så, nu sitter jag alltså här, mitt i de Värmländska skogarna och bloggar. Herregud alltså! Vad tekniken går framåt. Det var liksom fyra år sedan jag fick internet hemma, och nu sitter jag på ett tåg mitt i skogen och internet fungerar fläckfritt. Och ja, jag vet att jag låter som en gammal kärring på femtioelvatusen år, men det är helt sjukt coolt.

(och här försökte jag ladda upp en bild, men riktigt så bra har tekniken dessvärre inte blivit än...)

Ja, vad ville jag då säga med detta? Det är det egentligen ingen som vet, inte ens jag. Nu ska jag slösurfa superlänge och sen ska jag sova på nästa tåg. För vem vill inte vara utvilad när man får träffa familjen och kompisarna?

Roadtrip!


Ja, härromdagen var jag, Hanna och en massa andra tjejjor på en roadtrip till världsmetropolen Karlstad för att shoppa sönder våran ekonomi litegranna. Detta resulterade i en mixer, några tröjor, ett par skor, en kjol, ett bälte, en maxhamburgare och en herrans massa andra saker. Superroligt! Denna bild är förövrigt tagen cirka tre sekunder och femtiosju hundradelar innan Jag somnade, och hanna somnade på min axel. Och jag vette fan hur jag har fått uggle-solbränna men det är la ett snyggt spexarfoto på mig iallafall.
Och jag är totalt svältfödd på shopping nu igen, så nu ska jag shoppa i Göteborg också. God I love money and my work! Och den 16e är det skoter som gäller så vi får se om jag lever längre än en vecka. Förhoppningsvis, håll tummarna för mig! Jag vill helst fira min 20e födelsedag nämligen...

HEM!

Ja, nu på lördag drar jag alltså hemåt mot Götet för tre dagar... ska bli SÅ JÄKLA SKÖNT. Inte för att jag misstrivs här, appselut inte, men det ska bli sjukt skönt att träffa alla kompisar därhemma igen. Antagligen blir det ett herrans vinpimplande och operaseende av det hela, och det är precis vad jag behöver! Det, och en stor jävla shoppingrunda! Grattis mig! Och pappa fyller år, så födelsedagsfirande blir det också. Helt freakin underbart. YAY!

Fest!

Ja, eftersom jag inte bloggat på en halv evighet (läs en månad..) så kommer nu här en liten sammanfattning om vad som händer och sker häruppe i norra Värmland.
- Vecka sju var jag uppe med familjen i Trysil och passade på att göra årets vurpa. Haha, pappas min var helt sjukt rolig, han trodde seriöst att jag hade slagit ihjäl mig.
- Jag pratar numera "precis som hon i Fucking Åmål" vilket knappast är en komplimang.
- Jag och min parnter in crime Hanna (från Lich...) har shoppat sönder oss i Karlstad en dag.
- Jag har fortfarande inte haft en uberfylla...

Nehepp, nu går det inte att ladda upp bilder här heller... kul skit! Så jag blogga mer när mitt internet beslutar sig för att samarbeta med mig igen. Ha det bäst!

Dåligt av mig..

Så mina vänner och bekanta, jag har jobbat som fasiken den sista tiden, men för det har jag inte försummat bloggen. Säger vi! Ja, jag vet, jag har bloggat jättedåligt! Men nu ska här ändras! Så, here it goes!


RSS 2.0