Recap:

Alltså, det som hänt de senaste dagarna är helt underbart! Jag trivs verkligen som fisken i vattnet här i Brighton. Jag trodde aldrig att jag kunde må såhär bra eller leva såhär bra som jag gör just nu. Jag nämner inte min svåra skoltid här i bloggen, mest för att inte hänga ut personer på ett negativt sätt. Jag är verkligen inte bitter eller arg på någon av dem, så jag har ingen anledning att göra det!

Ja, somsagt, det som har hänt de senaste dagarna är helt fantastiskt:
Söndags:
Sov jättedåligt på natten för att jag var så nervös inför dodgeballturneringen. Jag är världens mest känslosamma person just nu, mest för att jag har så mycket lycka inuti mig så jag vet inte hur jag ska bete mig. Ja, iallafall, dodgeballturneringen var hur rolig som helst! Vi svenska tjejer sprang omkring i tights, hotpants och gula t-shirts. Vi försöker verkligen sprida fördomarna om oss svenska tjejer! Det lyckas, vi blev stoppade för att tas kort på flera gånger. Vi vann tyvärr inte turneringen, det gjorde det svenska killaget. De fick gratisbiljetter till freshers ball, som är typ som svenska nollningsfester.


Svenska herr- och dam-laget. Jag ser ut som en jäkla 70-talare, men den bjuder jag på.

Efter turneringen drog Ingrid, Fanny, killarna och jag och drack Strongbow på en mysig liten pub i the Lanes-area. Strongbow är som öl-cider, låter äckligt men är jättegott. Det var bara vi tjejer som blev leggade, inte killarna. Kul skit eftersom jag är född EXAKT samma dag och år som Jonas, jag måste se ung ut fortfarande. Efter puben gick vid ner till stranden och åt glass och kollade på solnedgången. Himla trevligt och mysigt, jag älskar verkligen denhär staden!

Måndag:
Jag kom knappt upp ur sängen, träningsvärken i rumpen var fruktansvärd! Låg i sängen till två-tretiden något sånt och sen drog jag in till Starbucks vid sex och pluggfikade med Åsa. Trevligt Trevligt! Lite shopping blev det också tror jag minsann... Sen hände det ingenting resten av dagen.

Tisdag:
Igår alltså:
Skola, skola, skola... Det var himla segt att komma upp på morgonen kan jag meddela. Hade två lektioner i skolan och sen drog jag hem och pluggade phonetics och linguistics, det är tenta på fredag så det är mycket att plugga på. Konsiga tecken som skall sättas hitan och ditan, helst rätt också!

Skriver ett separat inlägg om idag, detta blev nästan liiiiite för långt!

For Martha

Jag ligger just nu och lyssnar på världens bästa skiva, alla kategorier: For Martha av Moto Boy!
Lyssna nu, ni kommer inte att ångra er! Puss

Förklaring:

Ja, som jag skrev i förra inlägget så så vill jag få bort ett ljud från mitt huvud. Ljudet lyder såhär: *Hihihihi SCHUNK SKRIIIIIIIIIIIIK bump SKRIIIIIIIIK*. Jag kanske borde förklara ljuden lite närmare, hihi är ljudet av en halvlullig tjej som springer i högklackat över vägen, schunk är bilen som kör på henne, skriken är från alla oss andra, bumpet är när hon landar och skriket är fårn de andra. Ja, det var en tjej som blev påkörd i hög hastighet och jag blev ögonvittne... Ingen rolig syn kan jag säga, hon var kanske i min ålder och det sista jag såg var att hon låg på gatan och ambulansmännen kom. Det kom tydligen blod från hennes huvud, så jag vet tyvärr inte vad som hände senare. Ganska konstigt hur fort saker kan ändras, hennes liv kommer nog aldrig att se likadant ut i framtiden, om hon nu ens har någon framtid men hon andades iallafall. Jag sprang fram till tjejen precis efteråt, men det fanns andra som också kunde första hjälpen så jag slapp. Glöm inte att lära er första hjälpen, det kan rädda många liv, även när man minst anar det! Det som var en bra utekväll för samtliga inblandade blev helt plöstligt väldigt mycket dystrare. Föraren var inte heller så stursk kan jag säga och passagerarna i bilen höll på att spy av ångesten. Jag önskar verkligen att tjejen klarade sig bättre än vad det såg ut då! Tänker mycket på detta...

Fram till detta hade vi alltså haft en finfin kväll, jag började med att dra till Miami Hotel (där mina vänner bor..) och satt och drack med killarna. Sen drog vi till Johanna och Emmas lägenhet och pre-partyade lite mer. Drog sen vidare ner mot piren och det var alltså där det ovanstående hände och partykänsaln infann sig inte riktigt efter det. Träffade en trevlig kille på bussen dock, jobbigt med alla fördommar om oss svenska tjejer bara.

Imorgon är det alltså dodgeballturnering för hela slanten, så jag önskar härmed att alla håller tummarna för det svenska dodgeballlaget som jag spelar i. Ok?

Pusspuss, nu måste jag sova för att vila batterierna inför imorgon.

Omtumlande, men fin, kväll

Idag har jag varit med om mycket, både bra och dåligt...
Nu måste jag dock sova och hoppas att ljudet försvinner från mina öron!
Berättar mer imorgon, förlåt!
Och mamma, jag ringer dig och berättar före jag skriver!

Varför?


Ja, det är frågan! Varför sitter jag i en gul/blå dräkt som får mig att se ut som en liten smurf-kyckling?
Svaret lyder Dodgeball! Vi är ju sjukt mkt snyggast iallafall! ALLA i laget är blonda, av en slump!
HUR KUL SOM HELST!
Puss

Rye, Hastings och Battle Abbey

Idag har varit en jättebra dag, kall men bra! Klassen lämnade Brighton vid niotiden för att fara mot den lilla staden Rye i öster. Det lite dumma var att vi inte kunde ta vanliga vägen pga en stor krock, men vi fick se stora delar av den vackra engelska landsbygden. Jag älskar verkligen detta landet!

Jaja, iallafall, vi kom fram till Rye och fick lära oss lite om medeltida städer, smuggling, inmurade människor och annat sånt fint. Jag var väl inte sådär överdrivet intresserad för att vara ärlig, men vi satte oss på ett jättefint tearoom och åt lunch och sen en KAKA! Jag åt en kaka trots mitt sockerförbud, idag var ett undantag! Oj vad gott det var med choklad kan jag säga, 2½ vecka utan choklad är nästan självmord!

Sen drog vi till Battle Abbey, where, eh, där the battle of Hastings tog plats år 1066. Det var väl fint med lite slagsmål, döda människor-historia och sånt. Kul!

Det roliga var väl bussresan runt de olika ställerna. Folket i klassen är så roliga att jag nästan kissar på mig ibland. Jaja, det var väl dagen i helhet. Köpte Pad Thai när jag kom hem och åt, gjorde läxan, städade, tvättade och nu ligger jag här. Kul liv!

Nej, nu kanske jag borde nana eftersom jag har dodgeballpremiär på söndag. Sömn=bra när man är förkyld! Pusspuss på er alla därhemma, vi hörs!

Finfin dag

Sista inlämningsdagen för second draften idag, det gick smärtfritt och jag fick in arbetet innan deadline. Alltid bra! Klapp på huvudet nu lilla Frida! Skolan går med andra ord fortfarande bra!

Emelie åkte hem till Sverige idag, vilket var tråkigt men om det var det bästa så var det nog det... tråkigt iallafall att folk slutar! Jag älskar livet här och skulle aldrig få för mig att flytta hem till Sverige igen, eller ja, iallafall inte nu dessa små månaderna som jag är här!

Vad händer i övrigt då? Jo, det är skola, skola och lite fest. Har ju inte varit ute sedan i lördags vilket känns som en evighet, och i helgen blir det nog inte så speciellt mycket utgång heller med tanke på dodgeballturneringen på lördag. Ja, ni läste rätt; jag ska spela dodgeball! Jag vet ju inte ens vad det går ut på, inte någon annan i laget heller så det kan ju inte gå såååååå dåligt om alla har nybörjartur. Vi får helt enkelt hålla tummarna för oss på funday sunday! Och nästa vecka och nästnästa så är det freshers week, det är typ som en lätt nollningsvecka fast med bara fester och inga fåniga svenne-uppdrag.

I övrigt så skar jag fingret ganska illa idag på en konservburk, inte alls skönt! Inga plåster hittade jag i huset heller, så jag fick springa upp till närbutiken med blödande finger och fråga om plasters, konstigt ord! Plaster är ju både gips och plåster. Jaja, nu blir det ett fint ärr där också, det är säkert nummer tio på båda händerna. Kul liv, men ärriga händer=erfarenhet!

Förresten; finns RuPauls dragrace i Sverige än? Det är ett helt SJUKT roligt program där en massa dragqueens tävlar om att få en egen Las Vegasshow. Tänk er top model+big brother+idol tillsammans, med dragqueens!

Nej, nu kanske jag borde sova, vi har stor utflykt med klassen imorgon till Rye och Battle Abbey. Ska bli intressant och sånt. Hoppas en viss person följer med... ingen i klassen dock, men ändå, önska går ju alltid! Pusspuss på er alla sötingar

Gummistövlar+sol

INGEN BRA IDÉ!!! PROVA DET INTE! Assvettigt och skoskav är summan av kardemumman...
Här händer det vanliga: fest och skola! Nu måste här sovas, ska ut och springa imorgon innan frukost!
Pusspuss

Jaegermeister, åska och rån-tunnlar

Har jag druckit Jaegermeister ikväll? Nej!
Har det åskat ikväll? Ja!
Har jag gått igenom en rån-tunnel ikväll? Ja!

Frågor på det? Jag lever, måste dra, för annars slår åskan ner. Brighton är fint! SMÄLL! Pusspuss

Utekväll nummer sju på en vecka?

Har tappat räkningen. Jaja, idag var fin. Kom till någon fin gammal heltäckningsmatteklubb runt niotiden, drog iväg på bandets efterfest vid halv ett något. Käkade en hamburgare och drack Smirnoff Ice (och nej, jag kan inte stava till Smirnoff när jag är nykter heller...så don't even bother). Nu är jag här hemma igen och längtar egentligen bara ut imorgon igen! Kul liv!

Btw, jag såg Mando Diao från bussen på vägen hem. Otippat? Japp!
Btw 2, blev tillfrågad att sjunga in några låtar. Svar? Japp!

Puss, kyss, kram och hela köret! Höres imorgon, kanske... om jag inte får för mig att plugga lite fonetik, vilket skulle behövas. Jaja! Nog tjötat, nu måste jag sova!

Så roligt att jag NÄSTAN kissar på mig:

Inga övriga kommentarer krävs!



Lockerbiebomben

Ja, da sitter jag i skolan igen. Kul va? Jaja, jag ska iallafall fa rumpan ur vagnen (eller tummen ur roven...) och skriva lite pa min forsta essay-draft som ska in pa fredag. Amnet far bli "Lockerbie-release, good or bad?" vilket ar ett hogst aktuellt amne har i England, Libyen och ovriga varlen. Jag ska alltsa diskutera fordelar och nackdelar med att flappa forovare fria pga sjukdom och kort tid att leva. Det hade varit gott att veta era asikter i detta, men det kanske ar for sent for att fraga nu... Nej, ater till pluggandet! puss

Godmorgon

höll jag på att skriva... Godkväll menar jag snarare! Jag kom hem från skolan redan vid halv två idag, sen råkade jag falla asleep så jag vaknade inte föränns klockan sex. Jobbigt läge! Så nu borde jag egentligen plugga, men jag tror att jag tar det imorgon istället, är ju ledig då! Gött mos!

Vad händer här i England då? Jo, inte så mycket, jag pluggar och festar. Och umgås med sköna människor. Köpte också ett par snygga gummistövlar igår, himla bra är dom alltså, och snygga. Märket spelar ingen roll, eller hur? Jaja, Hunters blev det, men de är mycket billigare här än i Sverige, så helt galen är jag verkligen inte.

Min högsta önskan just nu är att bli kär, sådär himla jättelyckligt kär så det bara pirrar i magen. Besvarad kärlek dessutom. Så kär vill jag bli. Har någon något villigt offer?

Åh mitt huvud!

Giv mig vatten, nu tack! Två öl och jag är ute ur leken känns det som! Eller ja, jag börjar väl helt enkelt bli alldeles för gammal för mitt eget bästa.

Jag har alltså varit ute idag, igen, och haft the time of my life idag, igen. Brighton and Hove är verkligen helt underbart och jag vet inte om jag någonsin vill lämna denna perfekta stad! Sköna människor, sköna kursare och helt enkelt  perfekt! Jag kanske återvänder i vår för att jobba.

Skål, Haaaaaaaaallå, Näsa, Ulf, High Five, Bring it Josse, Älg, Anita etc etc. Ja, så går våra kvällar. Helt sjukt roligt, men alldeles för internt för att diskutera här på bloggen. Nu måste jag nog sova lite efter dagens bravader, det är ju trots allt skola imorgon med!

I vantan pa regnet!

Sitter nu i skolans datorsal och bara vantar pa att dagen ska ta slut, just nu kanns allt jattekampigt. Jag har legat apforkyld hela helgen, eller ja, forutom da jag festade i fredags- och lordagskvall. Allting jag har gjort utover det behovs inte namnas...

Jaja, nu ska jag dra och forsoka ata lite, vi har namligen ett "Diagnostic sentence test" om bara nagon timma. Taltestet gick iallafall hyfsat bra, enligt skalan har iallfall, det ar sjukligt hoga krav pa oss. Men allt ar bara fint! Hors ikvall! pusspuss

Hemma igen! Fortfarande England...

Detta är mitt hemma nu, det känns faktist smått konstigt att vara hemma borta. Eller borta hemma, det beror lite på hur man definierar ordet "hem". För mig är det där min väska är dvs här; i underbara Brighton and Hove.

Kvällen har spenderats med diverse goa kursare, vissa mer party än andra... Jag drog faktist hem ovanligt tidigt, men jag börjar ju bli gammal. Åldersnojja? Ja tack!

Började festen med att sitta på stranden i lite under två timmar. Där drack jag G&T färdigblandat, hur smidigt som helst, bara att köpa på burk i vilken affär som helst. Sen drog allihopa upp till Down Under, en australiensisk pub lite ovanför stranden. Helt okej priser med tex Vodka-Redbull för 2 pund. Blev dock inte lika galen som jag brukar bli på det, och nej, jag kommer inte berätta vad som hände förra gången jag drack det. Efter vodka-redbullen dansade jag, surprise surprise! Sen ville folket till Burger King, ett ställe som jag fullkomligt ratar eftersom jag mår så sjukt illa av grillat-kött-i-slamsor-som-sen-satts-ihop-till-en-platt-rund-sak-lukten. Gick en liten promenix till Johannas och Emelies hotelll, sen åkte jag hem med N25, en sjukligt bra buss som går var 20e minut dygnet runt, alla dagar. Se och lär Västtrafik!

Det hände dock en lite småläskig sak när jag skulle gå hem från busstationen, en kille cyklade förbi mig en gång, sen en gång till, och då frågade han "Do you have a cigarette, dear" (alltid dessa dear, jag börjar bli sjukt trött på det...) "No, Sorry, Sir" svarade jag, duktig, väluppfostrad och lite småmesig som jag är. Sen cyklade han fruktansvärt fort upp till bakom den lilla gångtunneln som jag måste igenom för att komma hem, då såg jag att han stod och väntade där. Kul skämt! Detta resulterade i att jag smått nevrotiskt började gå åt ett helt annat håll, för att sen inse att jag nästan var helt borta, klockan två på natten. Som tur är så var Emelie frivillig på att leka lite psykolog och mental coach, så jag fick mod till att gå tillbaka för att se om äckelkillen var kvar, vilket han inte var. Thanks GOD! Så jag kom hem till slut, tack Emelie! Du räddade min natts sömn.

FEST!

Haha, ja det är väl det jag gör här, det, pluggar och pratar engelska. Livet är allt bra underbart!

Vart är jag då? Jo, jag är i Brighton and Hove, en väldigt söt liten stad i södra England. Jag bor hos en väldigt trevlig kvinna vid namn Rosan Bucknall, hon är hur snäll som helst. Jag var ju lite rädd att det inte skulle fungera så bra mellan oss, men det gjorde det.

Vad gör jag? Jo, jag pluggar engelska på University of Sussex. Jag går i en jättetrevlig klass med hur många sköna människor som helst. Verkligen toppen!

Det var väl det. Allting är helt perfekt, maten grym (eftersom jag lagar den själv...) och engelsmännen helt okej snygga. Iallafall männen, kvinnorna är lönnfeta allihopa... Och vet ni vad det bästa är? Man kan köpa Gin & Tonic på burk, färdigblandad! Gissa om jag är glad? OOOOOOOH YES!

U-N-D-E-R-B-A-R-T

Allt här är helt fantastiskt! Jag kan tyvärr inte skriva mer nu, för jag måste ut och dricka öl med mina underbara kursare! Pusspuss

U-N-D-E-R-B-A-R-T

Allt här är helt fantastiskt! Jag kan tyvärr inte skriva mer nu, för jag måste ut och dricka öl med mina underbara kursare! Pusspuss

Om sex timmar flyttar jag till England

Så nu borde jag verkligen, verkligen sova. Jag har köpt en kamera, så ni kan få följa med mig hela resan. Nu; in i duschen, man måste ju vara snygg även på andra sidan Nordsjön! Pusspuss

Mina bästa vänner

Ja, förutom min familj och alla mina kära vänner så är det just för tillfället dehär sakerna:

Min engelska ordbok och min handsprit. Tyvärr får inte den sistnämnda följa med på flyget, för den är tydligen väldigt brandfarlig, dumma den!

Ajuste, denna också, nya numret av ELLE UK, man måste ju hänga med i det engelska modet, redan innan jag flyttar. Bra va? Haha, observera ironin samt mina skabbiga naglar!

RSS 2.0