Beställnings-shopping

Det är vad jag har ägnat eftermiddagen åt; att hitta saker som folk av olika anledningar vill ha tag på men inte har tid/ork att fixa själva. Idag innebar detta en intensiv jakt på en styck hockeytuta samt ett par "högklackade, rosa, plastiga, billiga skor". Lyckades fixa båda och nedrar vad roligt det var! Roligt, och varmt! Värmen ligger kvar här i Göteborg, och jag älskar't! Imorgon innebär detta snygga kläder i form av shorts, skjorta och solhatt.

Så, här ligger jag nu, på min nya gosiga matta. Haha, jag blev trött på sängen helt enkelt. Ringarna är från Indien och från farmor. Armbandet är från ett ex, så jag vet inte vart ni kan köpa något av det.... tyvärr!


Sommar


Japp, det är anledningen till att jag inte orkar uppdatera just nu. Att det är sommar ute och helt underbart! Pallar inte att sitta inne i kylan när det är varmt ute.. Ska nu dra till Sigrid och ha trevligt, uppdaterar kanske ikväll när jag kommit hem!

Ciderkväll!

Jag skippade ju som sagt ostronen, men nu drar jag på mig mina högklackade skor för att dricka lite cider och några drinkar med goa kompisar. Puss

Ostronkvällen bortsnuvad!

Japp, vaknade för tre timmar sedan och snuvade som en liten snormaskin. Asjobbigt, jag hatar att vara såhär förkyld, känns som att hela huvudet är fullt av snor. Var dessutom bjuden på ostronkväll som jag sett fram emot, men fick avboka den nu i sista sekunden, tråkigt! Däremot ska jag försöka socialisera mig med vänner lite senare ikväll!

Hemma från festen

Japp, nu är jag alltså hemma, helt jättetrött men nykter. Drog ändå två redbull (utan vodka...) under kvällen för att hålla mig vaken. Ibland är det nämligen jag som råkar ut för att få chaufförsjobb. Åh, nu spelar de en av mina absoluta favoritlåtar på radion; Lemontree av Fools Garden. Ger mig så underbart fina nostalgivibbar.

Tillbaka till festen; en stor privatfest med ett par hundra gäster, fri bar, goodiebags, liveband och hela köret. Älskar såna fester, inte ofta man får gå på sådana! Några igenkännbara ansikten och annat fint. Kvällen slutade med fågeldansen, rosa paketöppning (han som fyllde år hatar färgen rosa...) och annat smått och gott! Finfin kväll, bilder kommer då det var fotografer på plats!

Nu sitter jag här, vid min dator och ska snart nana natten tillsammans med min älskade nallebjörn Dien. Eller ja, jag vet inte riktigt hur man stavar hans/hennes namn, men det uttalas Dijänn. Sov så sött!


Där är Dien, ser ni hur trött jag ser ut eller?


Nygammalt nagellack


Lack från Mavala, Skjorta från Zara och Hatt från HM Herr.
Idag är jag sjukligt trött faktist, på det mesta. Nosen bara rinner och jag känner mig allmänt hängig, snorpapper i högsta hugg ska ni veta. Har muntrat upp mig genom att måla om mina naglar, från det vanliga kolsvarta till en röd-brun nyans som nästan ser svart ut! Jasper heter den och är från Mavala. Nu ska jag byta om, storfest utlovas, minst 400 gäster och party. Privatfest, så sorry, ni får inte hänga på!


Vaken

Kan ni tänka er, idag är första dagen på över 50 år som vi vaknar upp utan Michael Jackson, King of pop, här i världen. Känns konsigt på något sätt, tungt och detta kommer inte att bli någon bra dag... Mina tankar går till hans unga barn, som nu får leva långt utan deras kära fader, tänk er, hans yngsta barn är bara sju år gammal. Ingen skall få slitas från sin fader så tidigt!

Nu måste jag dra och plugga, och självklart bär jag svart idag!

R.I.P Michael Jackson

http://www.youtube.com/watch?v=9Xs9OQHpwDE

Michael Jackson har idag avlidit av en hjärtattack, endast 50 år gammal.
En stor förebild för alla musiker och dansare därute. Hans dans var revolutionerande och ändrade synen på dans för resten av världen. Han må vara död, men hans musik och dans kommer för alltid att leva vidare!

Ang. stil

Som ni kanske sett så finns det en kategori här i bloggen som heter "Mode" där jag samlar alla mina kläder, inspiration etc för framtida visningar. Mest för att ni ska se hur jag går klädd om dagarna.

Min stil är väl casual-mode, mycket jeans, mycket kavajer och linnen. Och smycken, smycken och ännu mer smycken. Det ändras efter humör, tid på året och annat såndär som alla andra bloggare också följer.

Jaja, det jag ville säga med detta inlägget är att i framtiden så kommer jag försöka ta ännu mer outfitbilder på mig, för jag vet att folk tycker att jag har go klädsmak. Eller ja, vet och vet, jag märker det.

Detta halsbandet köpte jag idag på HM för 99 kronor.
Helt okej, helt underbart och jag älskar't. Ni får säkerligen se det i morgondagens outfit!

Vaken!

Jag har lagt mig till med en väldigt ful ovana, att vakna alldeles för sent på dagarna... Vaknade för en timme sedan och det är inte bra, för nu hinner jag inte plugga. Dumma mig! Ska istället lägga tid på att duscha och sminka mig. Prioriteringarna är väl ifrågasättbara, men sånt är livet! Återkommer efter föreläsningen!

Hur man får fin hy:

Jag får ofta kommentarer (inte här på bloggen...) om att jag har porslinshy eller bebisrumpehud i ansikte. Ja, alltså jättemjuk hy, här kommer därför ett tips på hur man får lika fin hy som jag:

- Ät grönsaker - Ger mycket vitaminer, mineraler och annat tråkigt tjafs.
- Sov mycket - De nätter jag väl har tid att sova ut så sover jag en sisådär 10-12 timmar.
- Smörj inte in en massa - Många gör felet att använda tusen produkter, använd med måtta.
- Hitta rätt produkter - Jag använder enbart en peeler från Sephora som är underbar!
- Kläm inte - Kläm inte pormaskarna, det ger bara fula ärr!

Försök med detta så ordnar det sig nog. Och tänk på att alla har olika hudtyper, acnetabletter finns på apoteket vid stora problem. Fråga en hudspecialist så får du precis det som är bäst för din hy.


Mitt ansikte utan smink och utan en massa cremer och shit.

Tjock och fet

Ja, och så var detdär gamla berg-och-dalbanehumöret tillbaka igen. Idag känner jag mig delvis tjock och fet, och delvis assnygg. Någon mer än jag som känner sig såhär? Ibland är det jobbigt att vara ung faktist... Matångesten är tillbaka också, kul skämt! Hatar detta, menmen, nu skall jag förkovra mig lite till i lagbokene eftersom min symaskin är trasig. Skaffa er aldrig småsyskon som ska sy i läder.. dagens tips!

Ny design

Håller (som ni kanske märker...) på att fixa ny design till min älskade lilla blogg i hopp om kanske några fler läsare. Så nu är det alltså upp till Er att säga vad ni vill ha mer/mindre av. Hoppas att ni gillar att påverka lite, your wish is my demand!

Tatuering

Just nu är jag sjukligt sugen på att tatuera mig, alltså mycket mer sugen än vad jag någonsin varit. Nu fasen ska jag boka tid, det vill säga så fort jag htitat en grymt bra tatuerare! Första tatueringen blir en ros på axeln, precis som min moder har, och som min syrra vill ha. Jättefin och hyfsat liten... Självklart i svartvitt.

Så länge så roar jag mig med att rita diverse tatueringar på olika ställen på kroppen. Denna stjärnan har hängt med ett tag, hade gärna tatuerat in den permanent men eftersom det kan hämma mina framtida yrkesval så skippar jag den just nu. Fick faktist frågan idag om den var äkta, önskade att jag kunde svarat ja, men tyvärr...

Hur man får ett snyggt kort på bloggen;


Eh, ja, ungefär såhär håller jag alltid på när jag tar kort till bloggen. Posa astöntigt, posa lite mindre töntigt för att förhoppningsvis få ett bra kort i slutänden. Vilket jag självklart alltid får, för jag är faktist ganska söt om man tänker efter. Självkänsla mina vänner, självkänsla!


Party!

Eh, ja, det är väl största anledningen till att jag inte bloggat så bra sista tiden. Det, och att jag pluggar mycket och är i Lund och träffar vänner. Menmen, jag hade tänkt att slockna snart innan solen går upp, det har jag inte lyckats med på en vecka säkert. Men nu satsar jag på att festa stenhårt imorgon, så sova it is! Ni får väl helt enkelt stå ut med att få alla smaskiga kommentarer på måndag eller tisdag...

Btw, festen igår var helt underbar! När vanliga festen spårade ur med brända pizzakartonger, rökare inomhus etc så drog jag och några goa vänner vidare till en sjukt mysig källarlokal. 40 år av studentikosa skämt uppsatta på väggarna, mysigt som bara den. Kvällen avslutades med att jag och D vann i Trivial Pursuit och sen fblev det en trevlig promenad hem i soluppgången. Bilder kommer så fort min moblsladd upphittas!


Godis!

Idag har jag gjort något som jag inte har gjort på säkert tio år, dvs köpt mig 300 gram lösgodis bara till mig. Förstår ni hur stort detta är? Ätproblem har hindrat mig, men nu sitter jag ensam (frivilligt) på midsommar så då får jag fira lite faktist. Ska snart sätta mig och plugga lagtexter... uppdaterar antagligen senare.

Crazy night!

Minst sagt, ja! Kom aldrig hem inatt, utan istället för tjugo minuter sedan. Kom ju somsagt till Lund och var hemma i lägenheten i max tio minuter, dvs raggardusha (stavning? ni vet hur det är...) Drog sen in till staden på konster, satte mig i en park med kompisar och drack öl, sen bar det av på partajjpartajj. Hundra miljarder saker hände, jag höll mig utanför allt som vanligt...

Jaja, hemresan alltså, jag visste att Vivvi bodde i närheten så vi tog sällskap. När jag sen skulle cykla sista vägen hem så pajjade cykeln, så Vivvi var snäll nog att låna ut en luftmadrass till mig. Helt underbart, och nu på morgonen när jag skulle cykla hem så kom jag heeeeeeeeeeEEEEeeelt fel. Som tur är så träffade jag på en trevlig man samt en trevlig kines som kunne leda mig på rätt väg. Tusen tack för alla snälla människor!


Nej, nu ska jag sova lite till...

Tågresan from hell!

Just nu sitter jag på ett grymt försenat tåg ner mot sydligare breddgrader, dvs Lund. Där skall jag äta lundafalafel, festa, sova, äta lundafalafel, dricka öl, festa, äta lundafalafel och festa lite till. Till måndag, sen måste jag tillbaka till den stora staden i norr igen pga föreläsningar, skola, jobb och annat onödigt tjafs.

Jaja, hursomhelst, det hela började med att vi inte fick gå in i tåget, detta orsakade diverse griniga damer och herrar. Tar tålamodet slut med åldern? Och efter detta, när vi väl kommit in i tåget så skriker en mycket neurotisk lokförare att tåget blir ytterligare 15 minuter sent pga sent tåg från Stockholm, och i Stockholm så betyder 15 minuter tydligen 15 minuter+akademisk kvart på det. In stormar då anfådda, medelålders damer och herrar som luktar surkaffe. Idioti hela saken med att dricka kaffe, om man dessutom inte borstar tänderna så är odören outhärdlig, dum som jag är så vågade jag inte bjuda på ett tuggummi...

När damen med kaffeandedräkten avlägsnat sig från tåget så kan jag plötsligt börja andas igen, fram till nu då vill säga: Ett gäng på tre småalkoholiserade finnar (Ja, jag vet att det heter Finnländare, men jag bryr mig inte just i detta fall...) kommer på och skriker diverse finska ord som perkele och parasta ennen. Och här sitter jag, kan inte andas varken in eller ut och känner bara hur fruktansvärt underbart det ska bli när tåget anländer till Lund om en och en halv timma... Follow me here at my blog, för jag kommer inte ha något roligare för mig än att just blogga. Och ja, iofs, kolla på snyggingen som sitter mitt emot mig, men det är ju en annan sak, jag får ju inte börja dreggla liksom...

Blööööö, mitt öga är litet på ena sidan, vi skyller detta idag på Klingonpannan. Imorgon måste jag hitta någon bättre anledning, för ni läsare måste ju tro att jag är totalt felfri. Fasaden får aldrig brytas igenom!



Dörrskallning

Igårnatt, eller ja, egentligen natten tills idag lyckades jag göra det tredje klantigaste jag gjort i hela mitt liv (efter att springa in i en vägg, eller få hjärnskakning av att min pojkvän lyckades fälla mig in i ett skåp..) Jag lyckades gå rätt in i en dörr, med huvudet före, pang, rätt in. Myspysigt, holy cow vad ont det gjorde! Och inte nog med att jag lyckas gå in i dörren, jag får smala änden rätt över pannan, vilket nu har gjort att jag ser ut som ett klingonface (För er som inte är Trekkies så kan jag säga att detta är varken snyggt eller sexigt..) Har en finfin bula som går över hela pannan i en linje, med ett fint röd-blått streck rätt över. Klantarsel är vad jag är; ett sexy-klingonface-klantarsel. That's me!

Mys <3

Fruktansvärt fin kväll ikväll/inatt. Helt otroligt, vill inte gå in på detaljer men just nu känns det bara mys i hela kroppen.
Drar till Lund imorgon, men datorn hänger med, and so do you! Tyvärr inte mys...

Rom!

Ja, som ni kanske märkt så har jag inte riktigt varit närvarande här på bloggen den sista tiden. Och inte ens närvarande i detta hemmaland jag kallar för Sverige! Jag har varit i Rom, Italien, nivet detdär stövelformade landet i söder. Druckit en massa rödvin, rosévin, sjungit och haft the time of my life. Helt och hållet underbart! Sprang omkring i gamla staden i Rom, vid Forum Romanum och gått alla 551 trappsteg upp i Peterskyrkans kupol.

Eftersom jag numera är en spontan person så har jag lovat att åka ner till Lund på fredag för att träffa alla kära vänner.  Kom på detta i förrgår så nu bär det av! Därifrån får ni se partybilder kan jag lova. Midsommar+vänner+muik=PARTY!

Summan av pannkakan är alltså: Rom, hemma ett par dagar, Lund, hemma ett par dagar, Hultsfred (?), hemma ett par dagar, Way out West. Puss på Er!

Dagen från helvetet!

Ja, så känns det! Är helt totalt slut nu faktist. Känns som att jag skulle kunna sova i hundrade år, hurra, hurra, hurra... Nej, skämt åsido, det är helt otroligt! Vaknade sex, duschade, åkte till jobbet klockan halvåtta, slutade tolv. Drog till stan och köpte studentlitteratur och skrev in mig på kåren, tog typ en timme för ingen visste något om någonting. Sen bar det av till la police där det tog över en timme till. Kul liv liksom. Och så, när jag äntligen var påväg hemm runt fyra så kokade bilen. Javisst, självklart! Blev helt sjukt störd av det, började nästan gråta av trötthet. Somturvar så var Josse där och pratade med mig. Sen, när vi löst situationen vid femtiden så lyckades vi ta oss in till stan och käka kinamat! GOTT eftersom jag inte hade ätit på en sisådär tio timmar, och då bara ätit en macka. Kom sen hem vid sjutiden!

Så, där var min dag. Har halvsovit hela kvällen, och nu ska jag sova lite till, för imorgon så är det jobb hela dagen och på söndag drar jag till ROOOOOOOMA! Snacka om välbehövligt...


Känner mig lika trött som jag var full på denna bilden... Dvs ganska jätte!

THE dress!


Var och köpte sommarens bästa klänning the other day... Sneakpeak här!

Urinprov?


Nu kommer jag säkert att få en massa skit för att jag härmar andra bloggerskor. Men jag måste säga att jag druckit dessa precis när de kom ut i butik, dvs sedan november. Denna är nästan min favorit, äppelsmaken. Före den kommer iofs citrus/fläder och granatäpple.

Men är det inte likt urinprov? Mmmmmm, gottigott!

Ute!

Ja, hela dagarna spenderas utomhus just nu. Har precis kommit hem efter parkhäng med mina älskade vänner. Bloggar mer ikväll! Pusspuss


Mina nya skor, 129 pix från HM Divided. Ganska osköna, men snygga!

RSS 2.0