Off to Gothenburg!

Är helt sjukt stressad och trött just nu så jag skriver ett kort inlägg.
Sex timmar sömn och nu har jag två timmars städning/diskning/tvättning/packning framför mig. Känns ju bra.

Kanske inte så ensam ändå!

Mitt i ensamheten finns det alltid ett ljus, eller i mitt fall flera stycken och jag är så oerhört tacksam.

När jag kom på att jag hade en mobiltelefon för ungefär tjugo minuter sedan så väntade två fina sms från två fina killar på mig. Nummer ett (som för övrigt är en svärmorsdröm och som jag blir helt varm av) frågade om jag ville med på förfest hos honom och Nummer Två frågade vart jag var eftersom jag alltid är på samma fester som honom.

Så, problemet är alltså inte att hitta en kille utan hitta THE kille. Jag behöver någon att bli kär i och som är kär i mig. Problemet just nu är väl mest att den jag är kär i inte är kär i mig och de (plural...) som är kära i mig är inte jag kär i.

Sånt är livet... nu ska jag försöka sova! Nattinatt

Ensam!

Senaste dygnen harjag sovit dåligt och här är svaret:

Jag känner mig ensam!

Singel de senaste två åren och först nu känner man sig ensam. Och hur tusan lyckas jag känna att en 90-säng är tom? Undra om det är en begynnande 21årskris? Jobbigt är det hur som.

Jag får helt enkelt ta att nöja mig med världens bästa vänner och programkompisar här i Kalmar. De får utstå en massa singelprat för att jag är enda singeltjejen. Så, jag kanske helt enkelt borde börja leta efter en kille. Har ju inte letat överhuvudtaget de senaste åren men nu börjar man ju liksom settle down i en stad och kan börja leta. Och nej mamma, pappa och alla som undrar, jag tänkte inte skaffa familj. Bara en mysig kille!

En fin liten film:

Sånthär får mig att gråta nu mitt i natten, I am a sensitive bastard:

På föreläsning

På föreläsningen idag, den var iofs intressant men bilden är kul med tanke på att jag ser ut som en JÄTTE!

Följer valuppdateringen som små tokar!


Bilder från exakt nu:


Hur roligt som helst? Eller! Jag tror att jag är övertrött eller något. Orkar inte riktigt vara seriös. Överst från vänster - MEN HERREGUD - Kolla mitt nya partytrick, jag kan nudda nästan med överläppen utan att trycka - Blev för kreativ med mina naglar, ångras imorgon - Förvånad - Sur över att SD är så puckade - Helt perplex

Kul! Så är mitt liv, lite hipp som happ. Undra om någon läser detta!

Finfinfin *uuuuurgh

Baksmällan from hell! Och jag tvättar samtidigt... känns bra! Not!

Gårdagskvällen började med att Hanna, Sandra och jag "klädpanikade" hemma hos mig. Sen spårade det med jaegershots och 50/50-groggar. Drog till förfest (eller i vårat fall, mellanfest) där det spårade ännu mer, någon spillde cider över hela hallen och jag hoppade i sängar. Fyller ju trots allt 21 om några dagar och måste leva ut mitt inre barn lite nu innan jag blir gammal. Efter förfesten/mellanfesten gick vi till corehouse och dansade! Vaknade för några timmar sen av ett sms från en vän som tydligen "låg i soffan som ett slakt". Så illa är det nästan med mig med.

Med vördnadsfulla och bakisrusiga hälsningar från slakt-Frida

Bilden är från England och jag äter potatis... intressant!


Bild på moi senaste dagarna:


Maskerad? Ja tack! Såhär såg jag ut (kolla fejjan för mer...)

RSS 2.0