Gräddhyllan!

Japp, då har jag fått mina första bilder på min och Elins lägenhet i Dalby. Helt sjukt mysig verkar den.

Elin har lite fler bilder här!

14 dagar kvar till Branäs.

Två veckor kvar!

Idag är det exakt två veckor kvar tills jag flyttar, och jag har seriös panikångest inför detta. Ja, jag började gråta idag, fick koncentrera mig på andningen och ta en kopp thé för att lugna ner mig. Kom en timme försent till genrepet till konserten pga detta. Mindre bra, men jag har söta vänner som bryr sig!

Konserten gick förövrigt hur bra som helst, kände mig i storform och faktist ganska sötsnygg. Stor röd rosett i tofsen och allt... Skotskrutig skjorta och leggins. Juligt och fin.

Jag och Johan (den gamle vise mannen...) satt och diskuterade överaktiva barn och att jag ville vara liten och söt, vilket jag aldrig var när jag var liten, och nu är jag lite för lång. Fast Johan sa att jag var liten och söt fortfarande. Sånt är alltid lika roligt, tur att jag hade en massa fountation så att det inte syntes att jag rodnade.

Nej, nu ska jag sova, imorgon är det optikern och Ikea som gäller. Och glöm inte julkalendern!

14 dagar kvar till Branäs.

Skrattar så att jag gråter!


Inte ens några kommentarer, så sjukt roligt att jag dör!

15 dadgar kvar till Branäs.

Körkort!

Jag har fått körkort, HA HA HA HA HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HA!

Mmsbloggar imorgon några gånger kanske!

17 dagar kvar till Branäs.

Last nummer tre


Japp, nu har mitt liv officiellt blivit ett snäpp värre: Denna parkan finns INGENSTANS och jag måste verkligen ha den, ring mig om ni vill sälja eran till mig, i storlek 36 eller 38. Så på fredag är det officiell parka-letardag för min del. Skrik till om ni vill rusa omkring i massa butiker med mig!

19 dagar kvar till Branäs.

Minnas, glöm, och sakna...


Håkan Hellström - För en lång lång tid

Dethär kommer jag att sakna när jag lämnar Göteborg, Håkan Hellström. Jag kommer att sitta och youtuba honom hela vintern i Branäs. Lyssna på spårvagnsljuden på hans nya skiva och njuta av texten på Gårdakvarnar och skit. Lyssna och tänk på mig, och hälsa på mig!

20 dagar kvar till Branäs.

Dagens citat


Tackar tackar, jag VET att jag är seriöst jätterolig.
Och NEJ, Soheil kallar alla för älskling!

20 dagar kvar till Branäs.

Last nummer två


Japp, Vitamin E it is, annars förtorkar jag totalt så jag nästan dör!

20 dagar kvar till Branäs.

Bekämpa barncancer!


Last nummer ett

Ja, nu börjar jag alltså min lista på vad jag måste packa ner i min packning tills jag flyttar till Branäs. Ett ting om dagen håller doktorn borta eller vad man ska säga, jaja.

NUMMER ETT.

Extra professional white, jag överlever inte utan. Jag äter tom så mycket att jag vet att dendär varningstexten om laxerande effekt vid överdriven konsumtion stämmer. Men det har bara hänt en gång. Dessa paketeras ned i några paket, det räcker kanske i en månad, om jag  har tur.

 21 dagar kvar till Branäs.

Klarat teoriprov!


YAY! Jag klarade teoriprovet, who's the man? Jag! Det kändes gott! Livet är faktist bra, trots diverse relationsproblem, japp, jag är singel... men idag är det exakt tre veckor, dvs 21 dagar tills jag flyttar upp till Branäs och landet ingenstans. Den 5e december är det hejdåfest, funderar på att dra och se the Percivals på Pustervik tillsammans med alla söta och fina vänner härnere. Kom då vettja, bara ni ringer först!

21 dagar kvar till Branäs.

Lidköping!

Nu åker jag till Lidköping igen, har uppkörning i övermorgon. Wish me luck! Kisses!

Frisören, frisören!


Japp, då var man blond igen! Vad tycks?? Det ser mörkare ut än vad det egentligen är... Men jag orkar verkligen inte bry mig just nu för jag är blond igen! Och har extensions! YAY! Och jag har inte sminkat mig nej! Visst är det stor skillnad mellan igår och idag???

Frisörbesök etc.

Idag är det en massa kul på schemat, börjar morgonen med en god frukost, sedan är det ett mycket välbehövligt frisörbesök. Ska äntligen bli blondin igen efter cirka en månad som brunett! Sen ska jag och köpa extensions till håret så jag äntligen kan se ut som den gamla vanliga Frida. Sen är det shoppingrunda efer vantar, handskar och mössor + lite mer smink innan min flytt. Ikväll ska jag över till Ivar och kolla på film. Emellan det är det ltie städning! Wish me luck!

27 dagar kvar till Branäs.

Bra konsert!

Nu är det bara några dagar kvar tills jag flyttar! YAY! Btw, konserten idag knäckte! Skriver mer imorgon!

28 dagar kvar till Branäs.

Dagen har varit finfin!


Ojäklar... vad fint mitt hår är! NOT! Jag vaknade med uberlockarna Allanballan så jag satte bara upp det med klämmor á la Helena Bonham Carter, min musa! Dagen har varit helt finfin! Vaknade runt åtta, åkte till kören, sjöng en hel massa med några spelare ur symfonikerna. Efter det käkade jag och Johan kebab-lunch och diskuterade livsfrågor. Väldigt bra med en "gammal" och vis man, han är ju typ 32 eller något, men vis är han! Sen sjöng vi lite till, jag och Victor diskade en massa och nu är det lite fest på ovanvåningen härhemma, så jag leker öde ö i mitt rum.

29 dagar kvar till Branäs.

En känsla!


Samma bild som förut, I know, men sånt händer... min sladd till mobilen är kindof lost just atm. Ja, jag skriver på svengelska, men det blir så nu. Mitt liv är lite hälften där, hälften här. Har precis fått kontakt med min blivande sambo i Branäs, Elin, skönt att få kontakt med henne redan nu. Hon är nog hyfsat lik mig tror jag, lite halvblond sådära, asså hårfärgen. För ja, i veckan drar jag till frisören och skaffar min vanliga hårfärg!

Hudvårdsshopping

Eftersom jag snart flyttar nästintill världens ände så måste jag nu köpa upp mig på alla saker som jag, min hy och min kropp är beroende av så shoppade jag idag världens bästa hudsalvor. Dessa överlever jag inte utan.

Vitamin E Bodylotion och Bodybutter från The Body Shop. Nedrigt dyrt men nedrigt bra!

Imorgon ska jag köpa upp mig på något annat som jag är totalberoende av: Stora thekoppar och thesorter!

Sen är det bara en vinterparka kvar så har jag allt jag behöver. Jag flyttar faktist väldigt snart! Det är ju snart precis en månad kvar.

Soheil är en f'king mindreader!

Nu kan jag inte ladda upp bilden, men Soheil är en smart sneaky bastard asså! Inte nog med att han odlar skägg som en äkta ZZ-topnörd men han är också helt sjukt sneaky när det gäller att läsa av folk. Han har ett rejält femte sinne dendär mannen! Eller gubben, eller pojken, för ja, man vet inte riktigt vad han är, det beror lite på skägglängden.

Men han är bra.

Att ha en bra släkt!

Ibland (som idag, imorgon och för alltid) älskar jag min släkt lite extra mycket. Som i torsdags natt när jag kom hem, vad låg på min säng då? Jo, en splitterny skidjacka från min designerfaster. Japp, det är sant! Lycka! Helt jtätebra, jättesnygg etc, problemet är bara att den var två storlekar för stor, dvs en 40a. Ska be henne köpa en parka från hennes företag också. De har så sjukt snygga kläder!

Julia Jacket (den jag fick) 1600 pix. II Madison Parka 1400 pix. (ska köpas)
Allt finns hos Didriksons
Så sjukt snyggt va?? Och det säger jag inte pga det är min faster som designat dem... De är snygga!

Jag älskar migsjälv!

Ibland, som idag, känner jag mig lycklig. Dagen har spenderats med att sova in all den tid jag inte sovit, sen har jag planerat en ordentlig shoppingtur imorgon. Sedan har jag precis insett att jag måste sy in samtliga mina byxor, kjolar etc för att jag har gått ner i vikt! Gratulera lilla Frida nu! Ska dricka vin med Becca bara för att njuta av det.

Snart flyttar jag, om bara några veckor, så jag måste köpa flyttkartonger etc. Har redan börjar pumpa läpparna fulla med collagen för att äntligen få till en plutmun. Jag ska snart blondera tillbaka mitt normala hår också! Lycka! Sen är det bara att fixa till bilen så den klarar kyla, för ja, lilla Frida har fått långlåna en bil ett halvår. Ännu lite bättre.

Jag ska snart visa min acneinspirerade kjol. Ikväll blir det axelbandslös, tight fodral med höga klackar. Det passar man nämligen i när man har stora bröst, smal midja och lite rumpa. YAY! Första gången i livet jag kommer i den.

Och om två veckor kommer min älskade underbara pojkvän ner!!!

Kan livet bli bättre??? Ja, med lite hårförlängningar, vilket ska fixas efter frisörbesöket. Och ja, jag vet att mitt utseende betyder mycket, men det är så livet ska vara. Jag mår helt enkelt så mycket bättre när jag är snygg!


Shopping

Ja, nu har jag varit alltför deprimerad sista tiden, men jag måste ge er en massa positiva besked.
- Jag lever
- Jag har en underbar pojkvän som stöttar mig
- Jag har jobb i en skidområde hela vintern
- Jag klarar av min körkortsutbildning skrämmande bra, jag får tom ställa in lektioner för jag är så bra.
- Jag har shoppat idag för första gången på länge. Visar bilden på kjolen senare, min favvobutik Vero Moda finns här i stan nämligen, vilket vi inte har i Göteborg.
- Jag har äntligen hittat en värmeresistent spray till min plattång:

LYCKA!!!!! Jag är så glad att mitt liv är så fint! Resten av veckan består av skivinspelning, körlektioner och vinpimplande med Becca. Jag måste även börja planera en hejdåfest till mig...

RSS 2.0